Mi lehet a baja a gépemnek?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy bekapcsolás után 20-30 percig használhatatlan és néha szaggat a procira vagy a winyóra tippelek mert elég régi/kevés. Vagy Windows update, nem tudom.
HDD: WD5000AAKX Blue (3 éves lehet már bajos, a HD Sentinel szerint is)
CPU: Egy két magos 8000 forintos AMD FM2 foglalattal(7-8 hónapos)
Főleg játszani szoktam. Van olyan mikor játékon belül rámegyek valamire és 2 másodpercre lefagy, utána megy. Vagy már meccsen belül elmegy a hang(néha) utána 20-30 másodpercre befagy a gép és a hang. Vagy csak szimplán gondol egyet és lefagy ugyanennyi időre.
2015. ápr. 26. 17:03
2/5 Tengor válasza:
3 éves HDD az még nem számít öregnek. HDSentinel mennyi 100%-ot ad rá? Kábelezése a helyén van?
3/5 A kérdező kommentje:
HD sentinel 5% kondíció 100% teljesítmény 900+ hibás 400+ gyenge szektor. Van hogy felpörög 100ra és ott marad egy ideig, azért gondoltam arra.
2015. ápr. 26. 17:41
4/5 SoulEater7797 válasza:
Ha még garis esetleg, akkor gariztasd.
Ha nem, akkor vegyél újat.
5/5 Tengor válasza:
Annak a HDD-nek bizony annyi. Cseréld mindnél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!