Mi a véleményetek erről PC-konfigról? 400e. A keret
Figyelt kérdés
Intel Core i7 4790
Zalman CNPS11X Extreme
2x Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Savage HX318C9SR/4
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Gigabyte GA-H97M-D3H alaplap
Asus GTX980 4GB DDR5 STRIX-GTX980-DC2OC-4GD5 videokártya
Seasonic M12 520W
Zalman Z11 Plus
Kingston 120GB HyperX Fury SHFS37A/120G SSD meghajtó
2015. júl. 26. 21:09
1/8 anonim válasza:
A táp kevés lesz.Minimum egy 800w-os táp
2/8 Trevor. válasza:
Jó, de mindenképpen kell i7? Mert ha csak játszani akarsz, nem sok értelme van.
3/8 Trevor. válasza:
#1 Köszönjük Emese. Hova kell ide 800W? Egy 450W-os táp is elegendő, ha minőségi és nem osztott ágas.
4/8 anonim válasza:
400 ezret akkor sem adnék gépre ha kényszerítenének :D Egy játék sem ér meg annyit. Ráadásul másfél év és fele ennyit nem fog érni az egész főleg ha bejönnek a HBM memóriás NVidiák is.
6/8 A kérdező kommentje:
Trevor#
Kicsivel jobb az i7-es proci ezért döntöttem mellette.
# 4/5
Azért adok ennyi pénz a gépre, mert a jelenlegi 5éves lett és elavult.
Ha bejönnek a HBM-es Nvidiák akkor azt se lesz érdemes megvenni, mert akkor valami más jön, ami jobb nem?
Ez egy ördögi kör...
És a játékkiadók az átalag felhasználó konfigjára fog játékot kiadni, mert az a legnagyobb piac, és amire az átlag átáll HBM-re vagy másra az nem 1-2 nap.
2015. júl. 26. 22:04
7/8 anonim válasza:
i7 4790-est hasonlítsd össze i5 4460-assal. Egy bolhafingnyival gyengébb, de feleannyiba kerül. Meg valamennyivel gyengébb az R9 380 a gtx980-nál, de harmadannyiba kerül. Felezed a PC költségét, a hátránya pedig annyi, hogy 5 év helyett 4 évente kell cserélni. Én sem adnék ki 400 ezret.
8/8 anonim válasza:
5 éves és elavult? Milyen elkényeztetett szar vagy te? :D Én 12 évig húztam a régi vasammal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!