Cs:go-hoz szeretnék venni egy komolyabb egeret és egy fejhallgatót.80-ezer körül lenne rá a keret a kettőre. Szerintetek melyik a legjobb választás?
Ha Pesten el tudsz menni a Pixel kereskedőházba, ott nem csak megtapogatni tudod őket, de ki is próbálhatod.
Egérben nem tudok általános tanácsot adni, mert mindenki keze más, másképp fogjuk az egeret, stb. Jelenleg nem sok élvonalbeli gyártó van:
Razer (én utálom, egyre gyengébb az összeszerelési minősége)
Roccat (aktuális kedvencem)
Zowie (rettentő fapados, de a CS:GO-sok imádják)
Steelseries (kizárólag Kana V2 vagy Rival)
A lényeg: CSAK vezetékest, és CSAK optikait! Csak a legidiótább tizenéves hülyegyerekek dicsőítik a lézereseket (léteznek jó lézeresek, de fele annyiért lehet kiváló optikait kapni).
Fejhallgató: felejtsd el az 5.1-es, 7.1-es parasztvakító baromságokat! Egy jó sztereó fejhallgató és egy külső mikrofon kell neked, vagy ha headsetet akarsz, a Steelseries Siberia V2 vagy a Kingston HyperX Cloud a nyerő.
Akkor felejtsd el a felettem lévőt, és mondom
80 ezer az túl sok. Nem kell ennyit kiadnod egy rendes egérért + fejhallgatóért. De nem ám !
HyperX Cloud-ot ajánlom, mellé meg egy olyan egeret, ami kényelmes. Sorolom mik közül válassz, ezek minden tekintetben csúcs egerek, csak a kényelem lesz az, ami számít. Méretet ellenőrizd, formát, media marktban, vagy a pixelben pl. Ezeknek a szenzora mai szemmel nézve a legjobb, amit kihagytam és népszerü, az nem jó egér, csak hype-olt.
Razer DA, SS kana v2, SS rival, Zowiek, Mionix 7000-ek, Logitech g303/g402, Asus strix claw. Biztos hagytam ki valamit, de ezek közül kell tudnod választani.
Szenzor ügyileg a g303/g402 viszi a prímet. Viszont ez formára nem mindenkinek jön be. A zowiek sem rosszak, főleg az újabbak, viszont ezeknek elég ratyi a klikkjük. A steelseries is jó, a kana v2 kisebb mérete miatt optimális lehet, a rival a nagy mérete miatt. Ezen egerek egyébként a logitecheket kivéve 2 féle szenzoron osztoznak, az avago 3090-esen, és a pixart 3310-en. Mindegyik, ami más, az a körítés, lencse, stb. Máshogy viselkedhetnek, de nagyjából ugyan olyanok, így inkább ami számít, az a kényelem. A roccat egereket a bazi nagy LOD miatt hagytam ki, meg mert annyi pénzért már megkapod a fent említett egereket is.
Egér max 20ropi, a füles legyen 30. A hyperx cloud agyon veri a siberiat, a razer füleseket. A sennheiser pc-k is nagyon jók, csak picit drágák. Én maradnék a hyperx-nél a helyedben, az egyébként 1 studió füles megspékelve 1 mikrofonnal, nem valami szar géjmer hype vacak.A zene is jól szól vele.
te 74% te vagy a kis társam itt a géjmer hw-k terén, észre vettem ám !
cs:go zol? :)
#8: Ha engem is szponzorálna a Steelseries, én is azt használnám.
Nekem hangzásra bejött, de hihetetlenül gyenge a szerkezete, a felső műanyag pántok úgy törtek el, mint a ropi (pedig sosem dobáltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!