Processzorhűtő paszta helyett lóbalzsam?
olvastam a bacsis tesztben arról hogy a lóbalzsam jobb mint a hűtőpaszta.
nos ez mennyire igaz?
nem menne tönkre a proci?
a válaszokat köszönöm!
Hát a szomszéd ma reggel mondtad ezt az ötletet.
hihetetlen,hogy itt futunk össze.
Na jó igazából láttam,hogy ezt a kérdést a bacsis tuning facebook csoportba is kiírtad, és ott ügye ott a neved.
XD
Lehet,hogy ideig-óráig jobb 1-2 anyag (ez tény),viszont a paszta az nem csak addig hűt jól amíg van benne víz tartalom.
Ezekből elillan a víz,nedvesség és paszta szerű halmazállapotot biztosító anyagok és a balzsamból egy ráégett szilárd darabka lesz,és kb mint ha nem is lenne rajta hűtés,sőt még fűteni is fogja.
A paszta ezzel szemben vízmentesen krémes anyag,ami kb 1 év múlva kezd megfáradni és 2 vagy 3. évre fut el oda,hogy helyenként picit darabosak (mint a légy szeme méretű darabkákkal) és így a friss pasztához képes +5-10 fokkal forróbbak,és ilyenkor érik meg a cserére.
De kérdem én,egy 200 ft-os pasztára hogy nem telik ?
A legjobb paszták is ~ 30-60 ft / alkalom áron vannak ( a 2k ft-os sway hidoura rézpaszta is 5g-os vagyis átszámolva 50 ft / alkalom és 10-20 évre is elég.
nem azért mert nem tellik rá , hanem kiváncsi voltam hogy tényleg igaz e.
amúgy Tescóban is lehet kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!