Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzorhűtő paszta helyett...

Processzorhűtő paszta helyett lóbalzsam?

Figyelt kérdés

olvastam a bacsis tesztben arról hogy a lóbalzsam jobb mint a hűtőpaszta.

nos ez mennyire igaz?

nem menne tönkre a proci?

a válaszokat köszönöm!



#hűtőpaszta #bacsis teszt #hűtőpaszta helyett lóbalzsam #lóbalzsam hűtőpasztának
2015. júl. 26. 18:41
1 2 3
 1/22 Trevor. ***** válasza:
85%

Bacsis mindent kipróbált már és a kapucsengőt is széttuningolta :D

Én a helyedben maradnék a pasztánál, azon belül is Artic MX-4.

2015. júl. 26. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy jó, kend csak be vele jóóó alaposan....
2015. júl. 26. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/22 A kérdező kommentje:
baja lenne a lóbalzsamtól?
2015. júl. 26. 18:49
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, bölcsebb dolog azt haszálni, ami arra lett kitalálva.
2015. júl. 26. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Maximum elmúlna a derékfájása. Csak vicc volt!
2015. júl. 26. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/22 A kérdező kommentje:
na jólvan megpróbálom , és írok az eredményről
2015. júl. 26. 18:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze kipróbáltak már mindent és remek az áfonyadzsem is, de azt is figyelembe kell venni, hogy normál esetben ezt évekig is használod, ilyen hosszú távon már lehet, hogy a direkt erre kifejlesztett paszta lenne a nyerő. Mondjuk annyit hozzátennék, hogy bármit kensz rá, ne vidd túlzásba, csak egy vékony filmszerű rétegnek kell képződnie az érintkező felületek között!
2015. júl. 26. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/22 A kérdező kommentje:
rendben , és a rászáradt pasztát mivel célszerű leszedni?
2015. júl. 26. 19:00
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig a lóbalzsam és az áfonyadzsem is jó. Bármi használható pasztának, amiben van folyadék és képes vezetni a hőt. A paszta lényege, hogy kitöltsd vele a mikroszkopikus réseket a processzor és a hűtő között. Erre bármilyen anyag alkalmas ideig-óráig, aztán a bennük lévő cukorból karamell lesz és szigetelni fog, alig tudod utána lekaparni. Még az is sokkal jobb, ha nem raksz közé semmit, ha nincs rendes pasztád.
2015. júl. 26. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/22 anonim ***** válasza:
68%
Te vagy az Túri?
2015. júl. 26. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!