Processzorhűtő paszta helyett lóbalzsam?
Figyelt kérdés
olvastam a bacsis tesztben arról hogy a lóbalzsam jobb mint a hűtőpaszta.
nos ez mennyire igaz?
nem menne tönkre a proci?
a válaszokat köszönöm!
2015. júl. 26. 18:41
1/22 Trevor. válasza:
Bacsis mindent kipróbált már és a kapucsengőt is széttuningolta :D
Én a helyedben maradnék a pasztánál, azon belül is Artic MX-4.
2/22 anonim válasza:
Persze hogy jó, kend csak be vele jóóó alaposan....
3/22 A kérdező kommentje:
baja lenne a lóbalzsamtól?
2015. júl. 26. 18:49
4/22 anonim válasza:
Én azt mondom, bölcsebb dolog azt haszálni, ami arra lett kitalálva.
5/22 anonim válasza:
Maximum elmúlna a derékfájása. Csak vicc volt!
6/22 A kérdező kommentje:
na jólvan megpróbálom , és írok az eredményről
2015. júl. 26. 18:53
7/22 anonim válasza:
Persze kipróbáltak már mindent és remek az áfonyadzsem is, de azt is figyelembe kell venni, hogy normál esetben ezt évekig is használod, ilyen hosszú távon már lehet, hogy a direkt erre kifejlesztett paszta lenne a nyerő. Mondjuk annyit hozzátennék, hogy bármit kensz rá, ne vidd túlzásba, csak egy vékony filmszerű rétegnek kell képződnie az érintkező felületek között!
8/22 A kérdező kommentje:
rendben , és a rászáradt pasztát mivel célszerű leszedni?
2015. júl. 26. 19:00
9/22 anonim válasza:
Egy ideig a lóbalzsam és az áfonyadzsem is jó. Bármi használható pasztának, amiben van folyadék és képes vezetni a hőt. A paszta lényege, hogy kitöltsd vele a mikroszkopikus réseket a processzor és a hűtő között. Erre bármilyen anyag alkalmas ideig-óráig, aztán a bennük lévő cukorból karamell lesz és szigetelni fog, alig tudod utána lekaparni. Még az is sokkal jobb, ha nem raksz közé semmit, ha nincs rendes pasztád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!