Miért indulgat újra a számítógépem?
Figyelt kérdés
Körülbelül kilenc 10 hónapja vettem. AMD FX 4130 processzor, ASUS HD7850 2GB, 8 gb ram. A merevlemezre gyanakodtam, ezért vettem egy új WD, 1 Tbájtosat. Sajnos nem oldódott meg. Ezután kicsetéltem a tápot egy újra, meg vettem egy Cooler master hyper 103-as procihűtő. Gyakorlatilag már minden új benne. Az alaplap és a memória nem lett még kicserélve, meg a videókártya, amióta vettem. Everesten futtattam stabilitástesztet, minden rendben volt, nem melegszik 55 fok fölé semmi.2015. júl. 26. 10:30
1/6 aztabaszta válasza:
mikor indul ujra? ha everest stabilitás teszt lefut, akkor nem?
2/6 anonim válasza:
Megnézni a hibakódot túl mainstream?
3/6 Trevor. válasza:
Milyen tápod volt és mire cserélted?
4/6 anonim válasza:
Táp, alaplap, rossz program vagy driver, bios beállítás, memória. Bármi okozhatja. De inkább táp ha stabilitásteszten hasal el normál hőmérsékleten.
5/6 A kérdező kommentje:
A kiszedett táp egy Chieftec 450 W-os használt táp volt. aki beszerelte azt mondta, hogy "jó sok kilométer van benne". szerintem olyan 5 éves lehetett. Amit most beraktam az egy Chieftec 500W tápegység iARENA (GPA-500S) 12cm 20+4 OEM.
Az alaplap ASRock. Stabilitásteszt alatt nem mindig indul újra, de már csinált ilyet is.
Csináltam Windowsos memória tesztet, minden rendben volt.
2015. júl. 26. 13:23
6/6 A kérdező kommentje:
10:34-nek. Hol tudom megnézni a hibakódot?
2015. júl. 26. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!