Megvegyem-e a Gta V-öt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A ma letöltöttem a Gta V-öt, nem eredeti, sok idő volt mire elindult, crack-ek stb... Na de megfelelő grafikai beállításokkal kicsit szaggat. Nagyon bugos, mivek nincs fent uptade, Rockstar Games Social Club kilőve. Na, ha megvenném, leszednék minden frissítést a Rockstar Games Social Club -ról, akkor javulna a teljesítmény és a bugok sem lennének. Most közepes felbontás + low grafikán megy kicsit lagggol. Samsung Series 3 Notebook-om van: Amd A10 2.30 GHZ Amd Radeon Hd 7660G + 7600M Dual Grafika, 8 Giga DDR3 RAM, 1tb HDD, WINDOWS 10 Pro. Driverek megfelelőek. Megvegyem-e vagy van egy olyan lehetőség, hogy lesz egy Xbox 360-am, amire szintén megvenném a játékot, csak arra még várni kell. Szóval Xboxon biztos hogy megy stabilan. De a Pc nem biztos. + pc-n ha indítom a játékot akkor egyből beadja a Rockstar Games Social Club-ot és frissítést keres? Lemezest vennék és lemezekről raknám fel, lassú net miatt. Normális válaszokat szeretnék, ezeket köszi előre is :) szép napot nektek :)2015. júl. 23. 20:37
1/5 McDraw válasza:
Heló!
A helyedben csak Xboxra venném meg, ha várni kell rá, akkor is. Addig próbáld meg a GTA SA-t, gyenge grafikája ellenére is nagyon jó! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Szia :) Megvan a Gta Sa, egyik kedvenc játékom, már 4-5x végigvittem... De azért köszi, közben úgy néz ki, hogy kb 100%, hogy lesz Xbox 360-am, így arra veszem meg :) köszi a választ!
2015. júl. 23. 20:59
3/5 anonim válasza:
xbox-ra vedd meg, gépen nehéz felrakni
4/5 A kérdező kommentje:
Oké, mostmár biztos, h Xboxra veszem, de a Pc telepítéssel nincs baj :).
2015. júl. 24. 20:26
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már megvettem Xbox 360-ra, nagyon király!
2015. aug. 17. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!