Hogy lehettem ekkora ökör? Nem indul a gepem. Csokkentett modba ragadt!
Figyelt kérdés
Virusirtot tettem fel a gépre es ujra kellett inditani hozza csokkentett modban, de a csokkentett mod nem indult. Ujrainditottam a gepet, semmi baj nem volt, a windows ujra felallt. Gondolkoztam, hogy menjek bele csokkentett modba es talaltam egy megoldast, hogy beikszeltem egy opciot, bogy a rendszer alapbol csokkentett modba induljon, leokeztam... De igy se indult, sot igy valtoztatni se tudok.rajta mert alapbol csokkentett modra allitottam az inditast!!! Es igy soha nem fog bekapcsolni. Röhejes, tudom! Mit tegyek?2015. júl. 23. 14:40
11/11 A kérdező kommentje:
Legegyszerűbb kivenni a bios gombot, van ugyanis egy gombelem a gépházba ami a bios beállitasait kezeli. Érdemes rákeresni, ez segitett, ujra telepites nélkül :)))
2015. júl. 25. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!