Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert csak csokkentett modban...

Miert csak csokkentett modban indul a gep?

Figyelt kérdés
Tegnap letoltottem egy virusirtot, feltettem, azota csak csokkentett modba indul. Nem tudok rola hogy volt masik virusirto a gepen. Csak az ujratelepites segithet?( bocs az ekezethianyert,telorol vagyok:D)

2013. jan. 6. 12:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
virusirto neve?
2013. jan. 6. 12:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Nod32:D
2013. jan. 6. 12:45
 3/16 anonim ***** válasza:

És befagyott a géped tőle ? fura :/

akkor töröld

2013. jan. 6. 12:51
 4/16 A kérdező kommentje:
De csokkentett modba nem nyitja meg, az alapertelmezett programok cuccot ahol torolni lehet mashol meg nem talalom:ss
2013. jan. 6. 12:53
 5/16 anonim ***** válasza:

Le kell szedni az adott programot, ami a problémát okozta, jelen esetben a vírusirtót.

Másik lehetőség, hogy F8-cal indítva kiválasztod az "utolsó helyes konfiguráció"-t, és azzal indítod.

Harmadik lehetőség, csinálsz egy rendszer visszaállítást a telepítés előtti időre.

2013. jan. 6. 12:54
 6/16 A kérdező kommentje:
Probaltam mar tegnap elottre is visszaallitani de nem sikerul ugysem:/
2013. jan. 6. 13:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Amikor elindul a gép csökkentett modba

ctrl Alt Del

futo folyamatoknál megkeresed a nod32 vagy eset vagy hasonlót most pontosan nem tudom és leállítod a folyamatot

majd megkeresed a nod32 mappáját és manuálisan törlöd

2013. jan. 6. 13:29
 8/16 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam, toroltem. Igy is csokkentettben indul.:(
2013. jan. 6. 13:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Mi van a tálcán nincs véletlen virtuális meghajtod vagy idegen ikon??
2013. jan. 6. 13:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Na most nezem h vmi norton security volt rajta, ezt uninstallaltam es igyse jo....
2013. jan. 6. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!