Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy kiss segítség kéne nekem....

IkoHUN kérdése:

Egy kiss segítség kéne nekem. Mi van akkor ha a gépem normál üzem módban nem indul el csak kékhalálal ujra indul, de viszont csökentet üzem módban elinful? Valaki segítsem mert lassan ott tartok hogy fejszével szétverem az egész gépet

Figyelt kérdés

#Normál üzemmódban ne megy a gépem #csak csökkentetbe.
2013. jan. 5. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Valamelyik driverrel vagy az utoljára feltett progival van gond. Szedd le az utoljára feltett progit és frissítsd a drivereket...
2013. jan. 5. 18:38
 2/6 A kérdező kommentje:

egy idee nem raktam rá semmit.

Anyi volt am kikapcsoltam kivettem a HDD-t kifújtam az egész gépet mert poros volt és visszaraktam az azóta ezt csinálja

2013. jan. 5. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Adatmentés, majd reinstall. Ha szerencséd van működik, ha nem akkor valamint nagyon elkeféltél.

Vidd szakemberez, ha nincs türelmed hozzá!

2013. jan. 5. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
De az XP-cd se találom hogy ujra rakhassam mert ha meglene ujraraktam volna
2013. jan. 5. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Márpedig egy sorozatos kékhalál esetén az oprendszer install a legegyszerűbb megoldás, mert a hiba okát - főleg így, hogy nem is látjuk, csak elmeséled - a büdös életbe senki nem fogja neked megmondani...
2013. jan. 5. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérsz kölcsön egyet.
2013. jan. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!