Hogyan lehetne kihozni a legjobb teljesítményt a videókártyámból?
CS:GO-val játszom minden max-on van de csak 130-150 fps-em van Szerintem ezzel a konfiggal többem is lehetne.
Gépem:
Processzor:Intel core I5 4460 3,2GHz (4CPUs)
Videókártya:nVidia GTX750 2GB GDDR5
Ram: KINGMAX 8gb 1600Mhz
Alaplap: Gigabyte B85M-HD3
Még mindig nem értem, hova kell ennyi FPS? Oké, CS:GO-val még nem játszottam, de pl. 1.6-ban régi gépemmel volt 30-40fps, az nekem bőven elég volt.
Milyen felbontáson játszol? gpu tuning segíthet.
Szörnyű...
A kép végülis teljesen 32 fps-től folyamatos vagyis laggmentes,csak 100-120-szal vagy felette...
Borzalom!
A kép 95%-ban (ha nem vagy vadászpilóta,mesterlövész,vagy nincs sharinganod) 60 fps fölött nem "gyorsul" effektíven,30 és 60 között a relatív gyorsulás változik cska :)
Húzd fel a magot +80 mhz-vel és 130 helyett 131 fps-ed lesz,igaz jobban melegedik meg -2,-4 hónap az élettartamából,de legalább 100 helyett 101 fps-el van többed,mint a folyamatos kép alsó határa...
Nem értesz te hozzá Trevor.
A mai fiataloknál az számit menőnek, akinek a legtöbb FPS-e van. :D 30-40 Fps ? Ugyan kérlek. Az olyanra rávágják hogy csíra. :)
Különben komolyra fordítva. Az ilyen kérdezőknek fingjuk sincs arról hogy mit kérnek/kérdeznek.
de mind1 hogy mennyit fogyaszt es hamar kipurcan...
a pistikek fpsben merik ossze a f*rkukat, es ugy latszik nem a kerdezo a legmenobb az osztalyban.
Manapság nagyon megy az FPS majmolás, egyébként ez egy nagyon JÓ marketing stratégia. Nem hiába jött most ez be.. Régen azt se tudtuk mi az. Fut oszt' kész.
30 FPS-től a játékmenet folyamatos. Ha felugrik 60 FPS-re, akkor a képkockák közötti apró "darabosság" megszűnik. A játék ekkor már ugyanúgy működik, de a 60 FPS egy simább élmény. A mai monitorok többsége 60 FPS, valószínűleg neked is az van. Hiába van 120-130, lehet akár 1000 FPS-ed is, te azt 60-nak fogod látni (ami tökéletes a játékokhoz).
60 FPS és 120 FPS között van még különbség 120 HZ-s monitorokon, de itt már nincs akkora változás mint 30 és 60 között. Borzalmasan észrevehetetlen, van olyan embertípus aki képtelen érzékelni. Aki 120 FPS-hez van szokva, 60 FPS-nél max annyit vesz észre, hogy " egy picit mintha valami hiányozna ". De konkrétan szabad szemmel nem is látható. Van a youtube-n pár fake videó, azoknak nem szabad hinni.
Hát igen, az FPS majmok mindenhol ott vannak.
Szerintem elég konkrét válaszokat kaptál.
Én csak 1 emléket osztanék meg. Engem zavart, hogy 300 fps-sel pörög a cs:go ezért lefixáltam 60 fps-re (mivel a monitorom is 60 Hz-es), erre a vysnc szétesett... Hatalmas élmény volt.
Szóval légy nyugodt, az a 130 bőven jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!