Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb PC, amelyet ki lehet hozni 240K-ból? Olyan gép kellene, amin fut kb 70fps-sel egy full hd-s játék és max.65 fokra melegszik fel.

Figyelt kérdés

Ez lenne valójában a számítógép az egész család számára: nekem a gyors net, a fiamnak a gyors játékok. A gépnek sokat kellene mennie seed ügyek miatt is (torrent) egy hónapban kb. másfél hetet.

Tudom sok a "feltétel", de ennyi pénzből szerinte fut egy a feltételeknek eleget tevő gépre. Előre is köszönöm a válaszokat mindenkinek, aki a kérdésre válaszol!

2015. júl. 20. 20:10
 1/3 Trevor. ***** válasza:
2015. júl. 20. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

A sok feltételből a játék a kihívás, a többire majdnem bármi elég.

Úgy tervezz, hogy az összeg felét elviszi a videokártya, a többinek ki kell jönnie a maradék 120-ből.

Ki is jön egy H97-es alaplappal és egy i5-ös processzorral.

2015. júl. 20. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 265E-ből tudnék ajánlani neked, ami minden igényt kielégít, nem mellesleg nagyon jó hatásfokkal működik és halk, ami a sok üzemóra miatt nem hátrány. Ha belefér, szólj és leírom.

Illetve egy kérdés, mennyire számít a sok memória? Ma még elég mindenre 8gb de ha sok netablak stb. mellett megy a játék, akár kevés is lehet. 16gb tuti elég lesz sok évig, azzal együtt viszont már 280E körül lenne, de a második 8gb ráér, nem muszály egyben megvenni.

2015. júl. 20. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!