Vízbe ejtettem a telefonom, lesz valami komolyabb baja?
Belejtettem egy lumia 535-öt egy vödör vízbe,tehát teljesen elmerült.3-4 másodpercet lehetett benne.Rögtön szétszereltem,az akksit,simet kivettem,az egész telefont áttöröltem de nem volt nagyon vizes.A baj az,hogy egy digitalizáló panel csere után szarul ragasztották fel az üveget,
a jobb felső sarok nincs leragasztva,tehát ott volt egy rés,hálistenek a víz is befolyt alá,nem sok kb. egy ujjhegynyi szélességben van benne.Megprobáltam bekapcsolni,rezgett is,illetve a rezgő jelzéseket is adta(messengeren),illetve egy nagyon kicsit hajszárítóval is fújattam a képernyőt,meg picit nyomkodtam is.Most csak hagyom száradni.Hány napig szárítsam,vagy vigyem szervizbe?És ha beviszem akkor
mekkora összegre számítsak?
Exem a vécébe ejtette bele egyszer a telefonját. Egy napig száradt és utána ugyanúgy működött, mint előtte.
De ez szerintem szerencse kérdése igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!