Mennyire jó ez a számítógépház? Lehet benne komolyabb konfigot benne futtatni?
Ezek 8E-től 10E-ig. (alsó táp, kábelmenedzsment, usb 3.0)
Modecom Tres
Raijintek Arcadia
Deepcool Tesseract BF
Modecom Haka
Mars Gaming MC3
Sharkoon VS4
Xigmatek Mach
Aerocool GT Advance
Ezek 11,5E-től 16E-ig. (alsó táp, kábelmenedzsment, usb 3.0, táp elé alulról szívó venti szerelhető)
Cougar Volant 2
Cooler Master K380
Thermaltake V3 BlackX
In Win G7
Thermaltake Commander MS-I
NZXT Source S210E-002
Bitfenix Outlaw 100-U3
Thermaltake Versa G2
Raijintek Agos
Fractal Design Core 2300
Enermax Ostrog
Ezek mind jó házak tulajdonságai alapján. M-tech, XDL, LC power, Codegen meg hasonló sz*rokat meg el kell felejteni.
Szia!
Én Zalman Z3-at vettem a pcx-től és az valami elképesztő!
36cm-es VGA-k mennek bele, míg amit te ide linkeltál abba max 25. Ebből lesz az, hogy nem fér bele a kártya a gépházba és ki kell vágni a HDD helyét, hogy beférjen! :D
A Zalman Z3-mal nem járnál rosszul!
Nyomj a Product Details-re.
Elvileg fehér színben, csak a "Plus" változat van, a pcx-nél ezt nem írták, a Plus-t szóval én is kíváncsian várom, hogy melyiket kapom.
Amivel többet nyújt a Plus:
- Elöl 1 db LED-es ventilátor (a sima esetében nem ledes.). (2. is beépíthető de az opciós, még a Plus esetében is)
- Felül 1 helyett 2 ventilátor
- Átlátszó oldalfal
- Utólag beépíthető VGA ventilátor. (A gépházba van egy kivehető rúd, amin van 2 csavar, amire rákötöd a ventilátort, ami a kártyáról fújja ki a meleg levegőt. )
Csavarok nélkül rakod be a HDD-t, alsótápos... Szóval én ilyet vennék! Ja! És van telefontartó a tetején!
4-es vagyok:
És van ventilátor szabályzó gombja, amivel lehet állítani, hogy a ventilátorok lassan/gyorsan járjanak! :)
2 ventivel jó a hűtése! XDDDD!
Mert csak 2 ventilátor van benne!
Nekem is ilyen volt, csak AS08A BK BLUE
Garancia után 2 nappal elszállt benne a létező összes LED, és a ventilátor úgy rázkódott a kezemben amikor kiszedtem, mint egy mosógép, amibe 1 db 4 kg-os törülközőt raktak be centrizésre. Ja és azon felül, az előlapi panelek sem mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!