Beleférne a videókártya a házba?
Figyelt kérdés
[link] (már megvan a ház)
Elvileg itt azt írják ,hogy csak 25cm-es fér bele ,de én ezt nem nagyon hiszem...
A videókártya ,amit vennék 2 közül lenne:
Egyik 25,4 cm ez szerintem 100% ,hogy belemenne...
A másik jobb ,de ez félek nem menne bele ez 26,5 cm szerintetek belemenne?
2015. júl. 2. 22:11
1/9 IceHunter válasza:
Pontosan ilyen számítógép házam volt, amiben egy GT 640 volt, simán elfért benne, de ha azt írják, hogy ennyi fél bele, akkor annyi.
2/9 A kérdező kommentje:
De hát most 1,5 cm csak megoldható nem?:D
2015. júl. 2. 22:19
3/9 IceHunter válasza:
De szerintem elfér benne, mivel másnak egy R9 280 is elfért, ami kicsit hosszabb.
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
ha 280 belefer akkor ezek is
ha gyakprlatban 25 os ferne bele akkor nem, max vasfureszel kivagod ami utban van...
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld :)
2015. júl. 2. 22:26
6/9 Trevor. válasza:
Legjeljebb flex-el egy kicsit kivágsz a HDD tartóból XD
7/9 anonim válasza:
De viccen kívül,tényleg nyugodtan kivághatsz a HDD tartókból,ha nem fér el.
Nem egy 20-30 ezres ház,aminél már barbárság lenne.
8/9 Trevor. válasza:
A legrosszabb esetben, ha úgy kell kivágnod, hogy nem maradna hely, akkor létezik 5,25"-os (ODD) helyére HDD beépítő keret, még akár rezonanciacsökkentős gumival is. De remélhetőleg befér a kártya.
9/9 A kérdező kommentje:
Oké :D
De mint az elöbb írták ha befér az r9 280 ,akkor szerintem az én 26,5 cm -es kártyám is...:)
2015. júl. 3. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!