Vettem új billentyűzetet a laptopomba. Nagyon amatőr vagyok (lány), vajon kitudom cserélni magam is, nehéz megcsinálni?
A világ legnehezebb kérdése is pofon egyszerű, ha tudjuk rá a választ. :) :)
Ha bizonytalan vagy, és sosem csináltál még ilyet, akkor inkább bízd szakemberre !
Egy laptop nagyon finom, és érzékeny alkatrészekből áll. Elég könnyen meg lehet sérteni valamit.
https://www.youtube.com/watch?v=EbnfpW9uEco
Itt egy videó ahol kicserélnek egy ilyen billentyűzetet. Ha úgy érzed menni fog nyugodtan láss hozzá. Nem bonyolult.
Csak nézd meg, hogy a gépen hova van bedugva a régi billentyűzet, majd húzd ki és ugyanoda dugd be az új billentyűzetet. Az fordulhat elő még, hogy nem ugyanolyan csatlakozója van a két billentyűzetnek, ilyenkor húzd ki a régi billentyűzetet és az újnak keress egy helyet ahova be tudod dugni. Valószínű USB-s billentyűzeted van, ezért egy USB foglalatba kell bedugni.
Itt van egy kép róla:
Egyébként számítástechnikában csak olyan helyre lehet bedugni valamit, ahova való, mert direkt úgy alakították ki a foglalatokat, hogy ne lehessen összekeverni őket.
Lenovo G770 laptopom van, 17,3"
Nem akarok feleslegesen fizetni végülis még azért, hogy beletegyék, elég drága volt maga ez a kis sz*r billentyűzet is. Anno szedtem már szét bakfis koromban számítógépet, de laptopot még sosem láttam belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!