Mit csináljak a notebookommal hogy ne melegedjen ennyire?
Ki van pucolva rendesen és a pasztázás is rendben van, de mióta ezek a nagyon meleg idők vannak a procija hőfoka megugrott 20-25 fokkal és hiába használok notbookhűtőt azsem ér semmit, tavaly nem volt ilyen bajom. De most valami nem okés... Haveroktól kértem kölcsönbe hűtőt kipróbálni hogy mi lehet a baj de azok sem hűtötték le max 2-3 fokot de még úgy is 60 fok felett volt...
Packard Bell F5211-HC-260HG notim van Intel Celeron B830-as procival
Nemhasználja, legalább is szerintem nem... Átlagban 30-40 százalék között ugrál, a ram meg 50-60 közt...
De pl kb egy órája is annyira fagyott 63 foknál hogy ki kellett kapcsolnom fél órára és most hogy visszakapcsoltam mielőtt a kérdést kiírtam volna azóta nem fagy... portalanítást 3 napja csináltam nála, teljesen szétszedtem...
Az elég gáz. A venti pörög rendesen, azt is cserélted?
Én gépen még 90 fokot is simán bírja, csak visszavesz az órajelből olyankor, de nem fagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!