Egeret vásárolnék játékokhoz. Vezetékes vagy Vezeték nélküli egeret válasszak?
Egeret szeretnék vásárolni főleg online fps játékokhoz (pld. Counter Strike Global Offensive), és az lenne a kérdésem, hogy az asus vezeték nélküli egerei mennyire ajánlottak ehhez?
Én személy szerint az Asus WT 425-el szemezgetek.
Ezenkívül még a Hama Urage Illuminated-et és a Cooler Master CM Storm Xornet-et néztem. Szerintetek ezek közül melyik egér érné meg a legjobban? És mennyire reagálnak gyorsan a vezeték nélküli egerek? Megéri őket választani játékokhoz?
Lehet, hogy az A4-Tech x7 XL-750BH nem egy jó egér, de a fiam 4 éve játszik vele mindenféle harcimarci játékokat és kb egy hónapja kellett először szétszedni a görgőtengely kenése miatt.
Mindezt 6.000 Ft alatti áron nyújtja és még jól is néz ki.
Mindeközben az aktuálisan trendi tizen-huszonezer forintos gamer rágcsálókat évente csereberélik a nagyon hozzáértő nagyon gamerek, meg hordják gariztatni.
Több, mint két éve nyomom az X-750-nel, és tudom, hogy minőségi cucc. De ezt is csak halkan mondom, mert a nagy gémerek biztos jobban tudják!
G.
Az x750-etek egy értelmes rántást nem képes negatív gyorsulás / teljes megzavarodás nélkül abszolválni.
Attól, mert ti nem veszitek észre, még az egér szar
#19: Sokszor járok ismerősökhöz PC-t szervizelni, és anyázok a hulladék egerek miatt (alátét nélkül, mert minek az), aztán kiderül, hogy a gyerek azzal CS:GO-zik napi három órát. Ezzel? Hisz a Windows ikonokat is alig bírom eltalálni, akkorákat ugrik a kurzor!
Nem tudom elhinni, hogy magukat gamernek valló embereknek nem tűnik fel, hogy egy használhatatlan eszközt használnak nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!