VAnegy fx 8350 es procim és amikor megvettem 7.8 volt az élményindexe amikor lefuttattam, ma ujraraktam a gépet és 7.7 -re csökkent. Ez miért van?
Figyelt kérdés
köszönöm!2015. júl. 18. 23:37
1/7 anonim válasza:
Semmi sem változott azóta? Mármint ugyanolyan rendszer ment ujra fel, órajelek is grammra ugyanazok?
2/7 A kérdező kommentje:
hát azt nem néztem..és ha nem akkor mi lehet a baj?
4ghz
2015. júl. 18. 23:44
3/7 anonim válasza:
Nem tudnánk elfelejteni azt az élményindexes baromságot?
Nincs semmi gond a géppel az élményizé egy szar.
4/7 A kérdező kommentje:
okéé...ksözönöm..a nyugtatást...:)
2015. júl. 18. 23:48
5/7 anonim válasza:
Hát ha változott az órajel akkor a teljesítmény is változhat, bár az igazság valóban az hogy az élményindex minden csak nem mérvadó ilyen téren.
6/7 Gábor_79 válasza:
A mérést befolyásolják az éppen háttérben futó programok. Ha ment a háttérben mondjuk a windows frissítés az képes is elvenni azt az 0,1%-ot.
7/7 anonim válasza:
Ha hidegen indulás után ~ 35 fokosan futtatod le ,úgy hogy csak a windows működéséhez szükséges progik futnak akkor többet ad,mivel nagyobb a teljesítmény,és hidegebben megcsinálja.
És azért más ~ 100 aktívval ,alapból 60 fokos procival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!