Lefuttattam a memtest86 memóriadiagnosztikát és talált egy csomó hibát. Most mit csináljak? Vennem kell egy ujjat, vagy meg lehet valahogy menteni? Sokszor van kék halál a gépen. Windows 7 64bit
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 19:16
2/9 P.O.C. válasza:
Memóriát nem lehet javítani. Cserélni kell.
Amúgy sok gyártó nagyon sok garit vállal a memóriáira 5-10 évet, vagy akár élettartam garanciát is.
Érdemes előkeresni a garancialevelet.
3/9 A kérdező kommentje:
Egybe vettem az egész gépet. Egyébként 5 éves.
2015. jún. 20. 19:41
4/9 anonim válasza:
Ha nem csak egy modul van benne, akkor érdemes egyenként is tesztelni. Egyrészt tudni fogod, melyiket kell cserélni, másrészt addig is ellehetsz a többivel hibák nélkül, némi teljesítményvesztés mellett persze.
5/9 A kérdező kommentje:
2x2gb kingston 1333mhz ramom van. Most lefuttattam a kettőre külön a memtestet, mindekttőn ment 5 órát, de egyiknél sem talált semmilyen hibát. Miért?
2015. jún. 21. 12:24
6/9 anonim válasza:
Talán csak kontakthiba, és a b***szogatástól elkezdett érintkezni. Próbáld újra a kettőt együtt, és ha oké, akkor oké.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké de ha nem a ram, akkor miért van állandóan kék halál?
2015. jún. 21. 12:39
8/9 anonim válasza:
Tehát visszatetted megigazítva, nincs több hiba a memtestben, de továbbra is kékhalál van? Vagy csak a szövegértéssel van gond?
9/9 A kérdező kommentje:
Na most az van, hogy visszaraktam mindkettőt, és megint talált egy csomó hibát a memtest, azonban ha külön, külön rakom be, akkor nincs semmilyen hiba. Ez hogyan lehet?
2015. jún. 21. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!