Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fogy el a ramom?

Miért fogy el a ramom?

Figyelt kérdés
Windows 7 64 bitet használok és mellé 12 GB ramom van, nos az a gondom, hogy ELFOGYOTT 3 alkalmazás (első alkalom) ment a gépemen Battlefield 3, Skype, Chrome->youtube. Most ott van, hogy pl. elindítom a MTA-at meg mellé a chromet akkor már lefagy a gép és lehet resetelni. (persze nem mindig fogy el csak valamikor gondol 1-et és megeszi magát). Mit tudok tenni mert eléggé furcsa dolog ez.

2015. ápr. 1. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Innen nézve? Nem tudom, de ha adtál volna egy feladatkezelő képet, és egy erőforrás-t, akkor lehet, hogy többet tudnánk.
2015. ápr. 1. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Csinálnék de nem tudom mikor fagy le a gép, kérdés ki írása óta nem történt semmi.
2015. ápr. 1. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor szépen csináld azt, hogy megnézed mennyit eszik üresjáratban, kicsit megterheled (megnyit kb 20 weblapot) és megnézed megint mennyit megy, viszont ez fura dolog, de ha nem tudod biztosra, hogy a RAM fogy el, akkor miért jelentesz ki ilyet?

Milyen proci, VGA, táp, alaplap, bármelyiktől lehet a hiba.

2015. ápr. 1. 22:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Mert mielőtt elkezdett "haldokolni" (nem tudtam bezárni a játékot ezért feladat kezelőből akartam és megnéztem még is mi a tök van és ott jelezte, hogy 11,0-at eszik a gép és lefagyott)
2015. ápr. 1. 22:34
 5/8 A kérdező kommentje:

CPU: Intel core i 920 2,6 GHz

VGA: Asus R9 280X

Ram: Kingston 8GB DDR3 1866MHz HyperX Genesis KHX18C10/8 + 4gb obsidian pc3 12800 ram

táp: Corsair TX 650W

alaplap: Foxconn Flaming Blade GTI

merevlemez: 1 TB western digital caviar black 7200 RPM

2015. ápr. 1. 22:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Youtube + 21 db weboldal, skype, így eszik 3,92 GB ramot, alkalmazásoknál meg 1,2-t eszik a chrome (összesen) a többit meg nem jelzi (kb. 15 db alkalmazás van felsorolva többi összesen kb. 500 mb ramot eszik)
2015. ápr. 1. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Youtube-ot gondolom úgy használod, hogy mindig oldalt nyomsz rá valami másik vidire, nos ez simán okozhatja ezt, nálam egyszer 4 gigát simán benyelt egymagában a youtube, mert csak nyitogattam az új vidiket.

Ha tényleg fontos a Youtube, akkor csinálj esetleg egy olyat, hogy 5-10 db videó után nyitsz egy új ablakot és ott kezdesz el Youtubeozni, a másikat meg csukd be.

2015. ápr. 2. 10:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy nem csinálja 2 napja, most már csak elmegy a hang ha youtubon felhúzom maxra a hangerőt. (fülesen meg le húzom akkor sincs, ha meg kb. felére rakom akkor van hang... -.-)
2015. ápr. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!