A C partícióm 40gbos, abból 22öt foglal a win és egyéb cuccok, mégis 130mb szabad helyet mutat rajta (egyre fogy), mi lehet ennek az oka?
Biztonsági mentés be van állítva?
Internet gyorsítótárat szoktad törölni?
Sok minden lehet.
Nincs mentésem, szoktam törölni dehát az amúgyse foglalhat 20 gbot
Hát. Javaslom hogy kikapcsold a gépet és ne hibernáld.
Meg mondjuk window 7-et elve minimum 100GBre kéne rakni :s
soha nem hibernálom, mindig kikapcsolom
azért köszi
A mapa beállításoknál kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítése funkciót azt ha Total Commandert használsz akkor ebben a sorrenben nyisd ki a könyvtárakat: c:\Users\Fukapapa\AppData\Local\Temp\ ,ha nem akkor ebben a sorrendben klikkelj!!! Ha a Temp könyvtárban vagy akkor jelölj ki mindent és törlés, ne izgulj amit nem lehet azt úgy sem engedi!
c:\Users\Fukapapa\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\
Ha ez meg van akkor ezeket nyisd és amit ott találsz 4 könyvtárat, egyenként nyisd meg és ami benne mind töröld kim meglásd mennyi helyet felszabadítasz!!!
Köszi megcsináltam, de ezzel kb 50mb helyet szabadítottam fel. De hogy lehet az, hogy nem mutatja hogy mi foglalja a helyet? Csak azt írja hogy milyen kevés a szabad hely, de azt nem hogy mi foglalja (ahogy a képen is látszik).
Ennek mi lehet az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!