140. 000 Ft-ból játékra épített számítógép?
Sziasztok!
Rengeteg kérdést és tesztet elolvastam már a különböző alkatrészekkel kapcsolatban, de szeretném a lehető legjobbat kihozni a pénzemből, így felteszek külön egy kérdést is. Előre összerakott konfigurációkban nem bízom, ezért kérlek meg Titeket, hogy segítsetek összerakni 140.000 Ft értékben egy "gamer" számítógépet.
Most sajnos csak ennyi a keret, ezért én egy AMD-s konfigra gondoltam. Ehhez már ki is néztem egy FX 6300-as processzort, amihez ragaszkodom. A cél a mai, esetleg régebbi játékok (Skyrim, Far Cry3) legmagasabb beállításokon való futtatása, nem FullHD monitoron.
Köszönöm előre mindenkinek!
Mit jelent a nem fullHD monitor? Csak mert a Far Cry 3-hoz 900p-ben a legmagasabb beállításokon is lazán el fogja vinni a költségvetés felét a videokártya ára, és az már lassan 3 éves játék.
Az FX-hez meg úgy ragaszkodj, hogy amit nyersz vele a réven, elveszted a vámon.
Hogy nem akarok 1920-as felbontáson játszani rajta, hanem pl elég 1024-ben is. :)
Akkor mit javasolsz?
HÁZat választasz ezekből 10E alatt, ezek jó és modern házak.
Modecom Tres
Raijintek Arcadia
Deepcool Tesseract BF
Modecom Haka
Mars Gaming MC3
Sharkoon VS4
Xigmatek Mach
Aerocool GT Advance
Chieftec CTG-400W oem
Gigabyte GA-F2A88XM-DS2
X4 860K proci
DeepCool GAMMAXX 300
2x4gb 1866 hyperx
Asus R9 270X 2gb
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Hagyd az FX-et, ez a proci jobb játékra.
Azért jobb játékra, mert szálanként erősebb, mégpedig 9%-al. Összes szálat nézve az FX erősebb 15%al.
DE a játékoknak ma 4 erős szál kell, nem 6 vagy 8 gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!