Lenovo G510 laptopomba 2 videokártya van, a be épített intel és egy AMD Radeon HD8750M 2 GB-os videokártya, de mégis az intelt használja! Miért?
Elég érdekes, hogy 2 van benne, de az AMD-t sehol se látom.
Tedd be ide, mint "mond" az EVEREST home edition. Futtasd le.
Ha mégis benne van, akkor a BIOS beállításokban be tudod állítani, melyik dolgozzon.
Everestet felejtsétek már el. Ősrégi hardvereket ismer. AIDA64 -lett az everest még anno!
Biosban tudod beállítani az elsődleges VGA-t. Beállítod az integráltat (agp) vagy PCI (a másik), esetleg olyan beállítás hogy elsődleges (primary) és másodlagos (secondary) beállítással határozod meg hogy a bios hol keresse a videokártyát!
Grafika
Akár AMD Radeon™ HD8750M 2 GB-os videokártya
Szerintem abban csak egy van, cetli szerint AMD (merthogy opcionálisan lehetett választANI, és az került bele.
Valahol valami nem stimmel, 2 videokártyát nem raknak laptopba, vagy én vagyok alultéjékozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!