Processzorba épített AMD Radeon HD 7480D videokártya elég a youtube-netezés-videónézés trióhoz?
Figyelt kérdés
Nagymamám szeretne PC-t venni és körülbelül a fent említett dolgokra használná max. Szerintetek nem fog akadozni neki a youtube vagy amikor néz egy DVD-t az unokákról? :) Mert akkor külön GPU-t nem vetetek meg vele...2014. jún. 9. 14:51
1/5 anonim válasza:
Integrált videó kártya nem fogja a youtube nézést befolyásolni ez a net sebességétől függ!
2/5 anonim válasza:
Semmi probléma nem lesz ezekkel, már egy Intel APU is tökéletesen megfelelő ezekre a célokra.
3/5 anonim válasza:
Nem hogy youtubeozhat, de akár Battlefield 3-zhat is vele a nagyid :)
4k vagy 2k felbontásról nem tudok nyilatkozni, de az biztos hogy a Full HD-t (1080p) bírja, DVD nézésre vagy netezésre is tökéletesen alkalmas.
4/5 anonim válasza:
És gondolom a nagyinak nem 4k-s monitort veszel :)
5/5 anonim válasza:
1.-es, már hogy a viharba ne számítana! :) Próbálj meg egy gigabites nettel és egy Geforce 6200-al megnézni nemhogy egy 4K videót, egy 1020p-set.
A kérdésre válaszolva, szerintem teljesen meg lesz vele elégedve. Nekem a munkahelyi gépemben van, 4 Gb rammal és az 1440p-s videókat szinte akadásmentesen viszi, 15 mp-ként nagyon enyhén megakad. Az 1080p(Full HD) meg se kottyan neki.
Ezen a videón teszteltem: https://www.youtube.com/watch?v=iNJdPyoqt8U
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!