Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb? PlayStation 4...

Melyik a jobb? PlayStation 4 vagy Xbox One?

Figyelt kérdés
Jelenleg xbox 360-om van,azonban a kontroller folyton kikapcsol,és a grafikával sem vagyok igazán megelégedve,ezért szeretnék egy új konzolra beruházni.

2015. júl. 18. 01:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Meg a kontrolleren nagyon kimozgósodtak a mozgatók ('gombák')

Pedig nem is vagyok az a hatalmas gamer,aki éjjel nappal jatszik

Szabadidoben,ha epp nem a haverokkal vagyok es nincs mas elfoglaltsagom

2015. júl. 18. 01:28
 2/11 anonim ***** válasza:
ps4
2015. júl. 18. 07:34
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem is ps4
2015. júl. 18. 07:56
 4/11 Trevor. ***** válasza:
PC
2015. júl. 18. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:

PS4.

#Trevor: Egy játékra alkalmas PC árából veszek 2 konzolt is.

Egy PC amin már egész jól lehet játszani 3 évig olyan 250 ezer körül indul.

2015. júl. 18. 10:31
 6/11 Trevor. ***** válasza:
Kijön az 200 alatt is és PC high grafika is szebb, mint a konzolé. És PC-re olcsóbbak a játékok, konzolra 20K egy játék, PC-re 14K vagy kevesebb. Aztán játssz autoaim nélkül FPS-t kontrollerrel. És a TV ingyen van? Xbox Live vagy PSN nélkül nehéz lesz multizni.
2015. júl. 18. 10:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát konzolra se 20K. Lepereg egy fél év és megveszed 6-8 rugóért. PC-n meg szopni kell a generációváltásokkal meg mindig növelik a gépigényt. Amúgy meg ne játsszátok már az angyalt, amikor 10 PC játékosból 10 letölti a játékot.

Egyébként meg képzeld el nekem billentyűzettel rosszabb játszani. Világ életemben Playstationom volt, amikor átmentem a haverhoz PC-n Fifázni nem bírtam egyszerűen játszani, mert hol a klaviatúra egyik sarkába kell nyúlni, hol a másikba. Nekem jobban fekszik a kontroller. Meg még elég sok embernek. Egyszerű, van két analóg kar meg még kb 4-6 gomb amit használsz és ez mind a kezed alatt van, kb 1 centiméterre kell nyúlnod.

Aki sokat gépel annak jól megy, de van aki nem használ sokat számítógépet. FPS-t is simán lehet játszani konzolon. MoH, COD, BF mind játszható volt.

A multival egyetértek az pofátlanság, hogy fizetős. De van aki nem akar multizni. Én se szeretek, mert utálom a tízéves hülyék bömbölését hallgatni.

A TV-s érv meg elég gyenge, mert a nagytöbbségnek van TV-je. De egy olcsó monitorra is ráköthetem a konzolt és akkor még mindig jól jártam.

A grafikáról meg ne pampogjunk már. Nincs olyan eget verő különbség. Konzolon most highon megy a játék egy pár év múlva kb. közepes pc minőségnek felel meg. Azonban ennyi idő alatt pc-n is szorítani kell a nadrágszíjon.

Ami még gond a PC-vel, hogy érteni kell hozzá. Különben rád sóznak gagyi alkatrészeket, vagy aránytalan lesz a gép. Az se árt ha magad tudod javítani. A konzolnál azonban nincs ilyen. Van minősített márkaszervíz és nem Jóska szereli a szomszédból a gépet. Mert ha PC-s vagy és lejárt a gari és elcsesződött valami, akkor mehetsz másikat venni.

Hidd el nekem, hogy konzolon is tökéletesen el lehet játszogatni. Aki meg nem 24/7-ben gamer az jobban jár a konzollal.

2015. júl. 18. 16:07
 8/11 Trevor. ***** válasza:
Oké, mindkét oldalnak megvan a maga előnye és hátránya. De a Fifa pont egy olyan játék, ami kontrollerrel jobb. És gépre van Xbox 360 kontroller és amelyik játék lehetőséget ad gamepaddel való irányításra, az 100%-ban kompatibilis a 360 kontrollerével. Én mindig is PC-s voltam, nincs is TV-m. De ahogy nézegettem, konzolon sok játéknál a mai napig nincs meg a 30fps. Én konzolt max az exkluzív címek miatt vennék (Last of us, Uncharted 4). De ha nyernék egy PS4/XONE-t, eladnám és vennék a gépembe egy GTX 970-et.
2015. júl. 18. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:

Pont, hogy a 30 FPS megvan, de hát persze néha lecsökken.

Én például jobban szeretek játszani lövöldözős játékot kontrolleren.

2015. júl. 22. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:
+ én azt mondom, hogy XBOX ONE vegyél.
2015. júl. 22. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!