PS 3 vagy Xbox 360? Leírást olvasd!
Figyelt kérdés
És miért pont az amelyiket választottad? Miben jobb mint a másik? Elöre is köszönöm a válaszokat ;)2014. nov. 5. 22:52
1/4 halalfalo válasza:
PC-s vagyok, de PS3-at vennék.
Last of Us miatt. :D
2/4 BM-Striker válasza:
PS3-t mivel több exkluzív cím van rá, ami érdekel.
PS3 erősebb hardveresen, -de ez nem nagyon látszik a multiplatform címeken-, Lejátszik Blue Ray-t, és az online szolgatatásai jobbak.
3/4 anonim válasza:
ps3 tényleg erősebb, mint az xbox360. Online szolgáltatással kapcsolatban nem tudok mit mondani, rokonoknak van mindkettő és nekem jobban bejött a ps3.
4/4 anonim válasza:
A ps3-nál ingyenes a multi. De én PC-s vagyok, sosem volt és valószínűleg nem is lesz konzolom. Én legfeljebb csak a Red Dead Redemption miatt vennék konzolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!