Vélemény erről a gamer pcről?
GPU: Sapphire R9 270X 2GB DDR5
CPU: AMD FX 8320
Alaplap: Asrock 970 EXTREME3 R2.0
RAM: 2DB: Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Blue
elég jó.
hasonló van nekem is,és szerintem veri az i5-t.
Ez minden, csak nem gamer még.
Szerint még egy X4 860K-val és egy R9 280-al is jobban járnál mint így ezzel.
No meg #2, egy gamer játékra hasznája a gépet, a játékok pedig még épp, hogy használnak 4 magot (talán 4-5 darab eddig) 1 szálon a i5 erősebb, 4 szálon meg megint csak erősebb, kisebb órajel mellett.
#3 én sok játékkal játszok,és ahogy jönnek a frissítések,úgy használnak egyre több magot a játékok.
WoT 1-2 éve még csak 1 magot használt,most már 4-et simán.
CS:GO 8 magot használ.
Boti466,két monitoron tolom,és mindig figyelem a kettesen az erőforrás figyelőt,innen tudom,hogy hány mag van használatba.
elindul a wot,akkor beindul 4 mag.
ennyi.
Csak az a baj, hogy a 8 mag használat is (ami nem lehet, mert még BF4-is csak 6-ig megy) csak akkor jelentkezik, ha olyan multis játékra mész fel, ahol qrva sokan vannak.
De mivel simán elég egy i5 az ilyen dolgokra, no meg sokkal stabilabb a működése, nem lesznek FPS droppok, ezáltal megint csak más.
No meg arról se feledkezzünk már meg, hogy az gamer PC lelke nem a CPU hanem a VGA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!