Videó kártya választás?
Figyelt kérdés
Videó kártyát szeretnék venni és 4 lehetséges kártya közül nem tudom melyiket válasszam. Az első az eredeti Titan a második a Titan Black a harmadik a GTX 980Ti és a harmadik a Titan X. A lényeg az hogy minél nagyobb Ram legyen rajta mivel munkára kellene, az ár csak annyit számít, hogy milyen időn belül tudom megszerezni a kártyát. Kb egy Titan 80 ezer, egy Titan Black 130-140 ezer, egy GTX 980Ti 210 és a Titan X 320 ezer forintba kerül. Valamint az SLI lehetősége is felmerült bennem, hogy két Titan-ből össze állítok egy SLI-t kb 160-170 ezerért. Az AMD kártyákat nem szeretem mert nem kompatibilisek a munka programjaimmal.2015. júl. 16. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!