Jó választás lenne egy MSI R9 280X kártyát újonnan kb.75e-80e Ft-ért venni az iPON-tól?
Mindenféleképpen új kártyát szeretnék venni és jelenleg ennyibe kerül az iPON!-on. Megéri megvenni? Elég lesz még egy idei? Érdemesebb másik kártyát nézni?
A lényeg az, hogy már nem akarok 2GB VRAM-os vagy annál kisebb kártyát venni szóval 3-4GB-on gondolkozok és 80 ezernél nem drágábban.
Mire nem elég a 2GB VRAM? Minden új játékra elég, ha nem 4k-ba játszol, oda viszont kevés az R9 280X kártyát " patthelyzet ".
Érdemesebb másik kártyát nézni? Igen, GTX960-al jobban járnál 63.547 Ft-ért az iPON-tól.
Pl. Dying Light is simán megeszik 1080p-n 3,5GB VRAM-ot. Már pedig a 960 bírja erővel, így fel lehetne tolni a grafikát.
Ez az egyetlen oka annak, hogy egyelőre nem váltottam én se 960-ra, 2 ma már igenis kevés.
Az árához képest játékok alatt jól szerepel és egy nyüzüge 400w táp is elég neki. Megfontolandó!
Hát most elég bizonytalan lettem.
Azt azért megemlítem, hogy egy FX-8120 mellé lenne ami 4GHZ-en ketyeg.
nyugodtan vedd meg az r9 280x-et
iponon csak 85 ért van msi,75 ért ez jó választás: [link]
az r9 280x erősebb a 960-nál,még az x nélküli is erősebb valamennyivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!