Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lassú a net a wifire csatlakoz...

Lassú a net a wifire csatlakozott gépen?

Figyelt kérdés

Vettem egy ASUS 300Mbps USB s adaptert előző egy TP Link es volt az 150 Mbps es volt ez erősebb mint az előző de még mindig lassú a net , max 120MBps Sebességem van a gépen amin rajta vagyok a wifin de alig van 10 mérter a router és ez a csatlakozó között.. mégis ilyen lassú.

Hogy lehetne erősebbé tenni? Ha egyáltalán lehetséges, mert kárnak vettem akkor újat ha a sebesség csak 120..?

2015. júl. 15. 21:40
 1/2 A kérdező kommentje:
Meg játék közben (ha online s játék) is nagy a pingem ha rajta vannak a wifin 2 en.
2015. júl. 15. 21:42
 2/2 anonim válasza:
Ha panelban laksz, lehetséges hogy zavarják egymást a jelek. A routerben át tudod állitani a csatornát. Telefonra/tabra van egy alkalmazás amivel meg tudod nézni, hogy melyik csatornán vannak kevesen vagy egyáltalán.
2015. júl. 16. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!