Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új rammot vettem, miért kék...

Új rammot vettem, miért kék halálozik a gép?

Figyelt kérdés

IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL

Ezt a hibakódot írja a kékhalál, pci.sys -re is hivatkozik. A lap kompatibilis a rammal. Többen is azt mondták a biosba állítgassam a W-t, meg a Mhz-t, végig próbáltam, nem változott. Újratelepíteni se enged, bootolni bebootol, de mikor a windows már betölteni a felh. fiókokat, kékhalált kap.

2015. júl. 15. 19:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Jól mondják. Mindkét új ram hibás. Erről nem lehet vita, hisz a teszted bebizonyította. Ráadásul 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól (vagy már 14... franc se tudja)
2015. júl. 15. 20:39
 12/25 anonim ***** válasza:
2015. júl. 15. 20:43
 13/25 A kérdező kommentje:
Miért lenne mind 2 ram hibás, elvileg a jelenlegi ram illesztőprogramot törölni kell, és úgy megpróbálni.. Na de azt hol találom?
2015. júl. 15. 22:22
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha nem enged bootolni sem, nem az illesztőprogramot kell törölni, mivel annak semmi köze a bootoláshoz.
2015. júl. 15. 22:56
 15/25 A kérdező kommentje:
Ha csak az egyiket teszem bele, akkor bebootol csak nem tölti be a felhasználókat a kékhalál miatt. Ilyen rammok esetében az egyiket be kell állítani, az illesztőprogramot leszedi automatikusan a gép, majd betenni a másikat és azt már automatikusan felismeri. Vagyis így tudom. Szerintem úgy kellene megoldani, hogy a mostani illesztőt letörölni, és úgy.. Csak nem tudom a mostanit, hogy töröljem le......
2015. júl. 16. 00:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Akkor csináld meg ha jobban tudod, sok szerencsét!
2015. júl. 16. 01:05
 17/25 A kérdező kommentje:

Azért írtam ide, mert ha mindenki talán ad egy tippet, akkor lehet, hogy lenne is belőle valami, vagy közös átbeszélhetnénk, de ez nem nagyon megy pár embernél.

Idézem: "mind 2 rossz" "kuka" "tedd újra"(amit megírtam, hogy nem tudok, mert kékhalál)

Gondolkozz már.. Ha veszel egy új rammot, és valamit nem ismer fel a gépen, és nem tudod újratenni se, te kibszod a kukába, meg stb? Inkább hagyd el ezt a témát, nem pont tőled kérdeztem, hanem olyantól, aki ért egy kicsit többet hozzá, mint az alapfokú tudás. Mert, te ilyen felfogással, kb.: kitépem, hátra bszom az ágyfelé, berúgom az újat amit vettem, sarokkal bekapcsolom a gépet, aztán ha sz4r, akkor meg ki tépem, telibe sz4rom a memóriát, elpostázom a cégnek akitől rendeltem, majd ha vissza jön, átbszom a szomszédhoz...

Nem tudok rólad jobbat elképzelni, válts témát, elég baj az nekem, hogy, offolod a témám.

2015. júl. 16. 01:41
 18/25 anonim ***** válasza:

1. Nyugodj le.

2. Hibás a ram, ennyi. Akár mit csinálsz vele, akárhogy basztatod, nem lesz jó.

3. Miért teszed fel itt a kérdést, ha nem tudod elfogadni a rá adott választ? Többen is megmondtuk, hogy hibás, ennyi.

4. Ne minket olts le azért mert nem tetszik hogy mi van.

5. érik a tök

6. hasad a pad

7. zsemlét süt a pék

8. üres a polc

9. kis Ferenc

10. tiszta víz

Ha nem tiszta, vidd vissza,

Majd a cica megissza

2015. júl. 16. 02:39
 19/25 A kérdező kommentje:
Elfogadom, de akkor miért írja minden oldal azt, hogy illesztőprogrammal van valami.. Nem értem
2015. júl. 16. 11:40
 20/25 anonim ***** válasza:

"A kérdés előtt ezt már végig próbáltam, a régiről jó"

Az újjal meg nem megy. Mi következik ebből?

Vagy csak azt hiszed, hogy az új RAMok kompatibilisek az alaplappal, vagy tényleg hibás mind a kettő.

Ha márkás terméket vettél, akkor élettartam garanciát kaptál a RAMokhoz. Vissza kell vinni, bevizsgálják, és ha mégis jók, akkor nem kompatibilisek az alaplapoddal.

2015. júl. 16. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!