Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tönkrement a processzor?

Tönkrement a processzor?

Figyelt kérdés
Egy FX 8350-et 5.33 ghz-re felhuztam azthittem birja...és megától leállt a gép nem merem bekapcsolni.

2015. júl. 13. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
"volt rajta paszta most nézem, lehet, hogy védte egy kicsit?" attól nem védi meg hogy túlhajtással meg akartad sütni.. szerencséd hogy az alaplap rendesen be volt állítva és lekapcsolt.. nagyon nagy fogalom problémáid vannak szerintem tanulj még pár évet addig ne próbálj meg a gépekhez érteni vérpistike mert az egyszer valakinek nagyon sokba fog kerülni..
2015. júl. 13. 13:28
 12/13 anonim ***** válasza:

8350-et felesleges húzni,alapból 4,2 ghz-t tud.

ha húzod,a feszültséget is kell utána emelni,és fx max 5 ghz-ig húzható,addig működik stabilan,megfelelő hűtés mellett.

2015. júl. 13. 13:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet jó lenne újrapasztázni, ha már annyi eszed volt, hogy nulla tudással levedd a hűtőt, hogy megnézd, van-e paszta. De amíg problémát okoz a sorrend is a problémamegoldásnál (tapasztalsz, mintha nem lenne google), addig vidd hozzáértőhöz!
2015. júl. 13. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!