Vistakri kérdése:
TÖNKREMENT A GÉPEM! A (processzor) hűtőnél rengeteg por volt leszedtem a ventillátort. És ott volt a processzor, eddig sosem mertem hozzányúlni sajnos most megtettem, utánna hogy megnéztem visszatettem nem mükszik mit tegyek?
Figyelt kérdés
nem jön be kép.2013. márc. 15. 15:42
1/16 anonim válasza:
Mit csináltál?
Csak a ventit szedted le,vagy a bordát is?
Ha leszedted a bordát,akkor piszkáltad a procit?
Újrapasztáztad?
Máshoz nem nyúltál,törtél le,stb?
2/16 anonim válasza:
Ja és persze mindez alatt a gép ki volt húzva a hálózatból/le volt kapcsolva a táp főkapcsolója?
3/16 A kérdező kommentje:
aha le volt kapcsolva a főkapcs. nem pasztáztam kivettem a procit visszatettem és nem működött
2013. márc. 15. 16:01
4/16 anonim válasza:
Biztos jól tetted vissza?
De mindegy,vedd le a hűtőt megint,ellenőrizd hogy rendesen van-e berakva a proci,majd pasztázd is újra.
De minek vetted ki a procit?
5/16 A kérdező kommentje:
nincs pasztám hülye voltam azért vettem ki
2013. márc. 15. 16:06
6/16 anonim válasza:
Akkor vegyél pasztát,és pasztázd le,addig ne akard bekapcsolni.
7/16 A kérdező kommentje:
köszi hozzá sem nyúlok
2013. márc. 15. 16:09
8/16 Berlik Nándor válasza:
a paszta nem mindig kell.de ha a procit rosszu tetted vissza akkor nem is fog bekapcsolni.szerelöhöz vidd.
9/16 A kérdező kommentje:
ha jól teszem vissza akk bekapcsol majd
???
2013. márc. 15. 17:41
10/16 anonim válasza:
Ha nem sérült a proci,akkor nyílván.
De ha letörtél egy lábat,akkor esélyes hogy kuka a procid.
De mindenképp pasztázd újra,anélkül valószínűtlen hogy a bootolásnál tovább jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!