Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rendeltetek már a PCX-től?

Rendeltetek már a PCX-től?

Figyelt kérdés

Mik a vélemények?

A Sprinter jó futár cég?

Csütörtökön rendeltem egy videókártyát. Péntek este kaptam emailt, hogy 13.dikáig teljesítik. 13.dika van. :) Mennyi ideig dolgoznak?

Nagyon sok helyről rendeltem már, de eddig ez a Sprinter a leglassabb. Más: Megszoktam, hogy kapok sms-t a fuvaros telefon számával, hogy eltudjam érni. Persze itt nem kaptam semmit. Még email-t sem hogy ma kapom meg…

Csak a fuvar levél számmal a követés funckióba van ez írva: 2015. júl 13. Csomag futárnál kézbesítés folyamatban

és a péntek esti email hogy 13.dikáig kezbesítik.

Ma dolgozni sem mentem. Nagyon nagy télelről van szó! :)

Szerintetek ma megkapom? :S

2015. júl. 13. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Felhívod a sprintert, megmondod a csomagszámot. Akkor megadják a futár elérhetőségét.

Beszélsz vele és megmondja, mikorra ér oda hozzád :)

Ez a GLS-nél, a DPD-nél, no meg még pár egyéb cégnél is így megy.

2015. júl. 13. 12:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, nincs raktáron nekik (biztos olcsóbban volt kiírva mint máshol :) ), most próbálják beszerezni és húzzák az időt.
2015. júl. 13. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:

OFF: helyesen így kellene írni: 13-án

ON: Én rendeltem tőlük de megbántam. A garanciáztatás egy rémálom. 3 hétig volt fent kártyám cseregarancián belül, ők nem találtak hibát vissza minden. Ha én nem érdeklődöm a kártya után tán még máig sem írnak vissza. Visszakaptam, a kártya tápcsatija természetesen sérült volt, de ők ezt nem ismerik el... Az egész banda egy hulladék...

[link]

Sajnos nálam is ugyanez van, annyi különbséggel, hogy nekem a hibás kártyát küldték vissza...

Ne vegyél tőlük. Ha lehet, akkor mondd vissza a rendelésed, és vedd meg helyben. Jó egy kicsit drágább, de ha gariztatni kell, akkor helyben van a bolt, és nem kell várnod a futárra!

2015. júl. 13. 13:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Én a létező összes garanciát megrendeltem ilyen dolgok elkerülése végett. Beleértve a csere garanciát is. :)
2015. júl. 13. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Tényleg mond vissza a rendelést.
2015. júl. 13. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Naa. :D Csak nem lehet mindenkinek rossz.

Pl sokan szídták az emag-ot, hogy vissza kűldözgették a telefonokat mert nem volt benne magyar nyelv… A szervízesek helyében vissza kűldtem volna egy lappal a telefont és ráírtam volna, a magyar nem világ nyelv, mi meg románok vagyunk, kocsog. Vagy azt, hogy frissítse azt a szerencsétlen androidot. Én mégis rendeltem onnan egy kisebb videókártyát. Mai napig megy. Hogy mit ne mondjak akicel az emag szállít, a DPD-ről is sok rosszat olvastam. De ott is csak miket? Olyan hibákat amiket maga a csomag feladó követtet el. Nem megfelelő csomagolás… Láttam, hogy megy a szortírozás az MPL-nél. Hát… kisebb mortal kombat… De ha egy csomag jól van felszerelve nem lesz semmi baja. Az ominózus ember súlyokat adott fel a DPD-nek asszem külfőldre. Persze azokat a műanyag->cement szarokat. Persze, hogy össze törnek ha bele rakjak csak úgy egy dobozba… Sokszor felhasználói hiba is áll a dologok pc-s háterében. Mint pl gagyi táp szindróma vagy rosszabb.

Ne vegyünk most ide téged akkor. Lehet tényleg ők hibáztak. De ez nem jelenti azt , hogy mindig így lenne.

2015. júl. 13. 14:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Írtam email-t a Sprinternek!

Szinte azonnal válszoltak, hogy kb délután háromra itt lesz a futár és előtte hív! :)

Viszont felesleges volt akkor ma itthol maradni. :/ Délután 3ig melózom. De csak nem hagyok egy több mint 200K-s csomagat akárkivel átvetetni. :o

2015. júl. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!