Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Iponrol rendeltetek mar...

Iponrol rendeltetek mar osszevalogatott hardverekbol gepet? Ha igen akkor hogy?

Figyelt kérdés

Szoval osszerakattatok??Mert en nem akarok 2000-ret kolteni hogy osszerakjak..mert azt enis tudom...de olvasgattam hogy pl nem tudod eldonteni hogy melyik termek a DOA, akkor 5000-ret kell fizetni ha a teljes gepet bevizsgalasra akarod kulddeni...

Egyebkent megkapom a dobozokat is ha osszerakjak?? Hogyan erdemes?? tapasztalatok?

2014. nov. 5. 01:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor erdemes az egesz gepet ipon-tol rendelni, ha nem akarsz vacakolni, veluk rakatod ossze, a garanciaztatas is egyszerubb. Ha viszont tobb helyrol rendeled az alkatreszeket, akkor sporolhatsz legalabb 10-15k-t meg az osszerakas koltseget, mert az ipon eleg draga uzlet.
2014. nov. 5. 07:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Pont ahogy az előző írja, nem nagyon tudok hozzátenni.
2014. nov. 5. 10:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Miert draga bolt?? Majdnem hogy a legolcsobb. De mondhattok olcsobbat azert:D Egyebkent azt is terveztem, de rajottem hogy ugyanottvagyok, mert oke hogy olcsobb de kb 1500Ft alatt nincs is szallitas
2014. nov. 5. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:

"Miert draga bolt?? Majdnem hogy a legolcsobb. "

arukereso.hu, argep.hu. Nem bizonyos boltokat kell nezni, hanem az alkatreszeket kulon-kulon szallitassal egyutt.

2014. nov. 5. 12:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Én pl. bp-i vagyok, szállítási költség nincs személyes átvételnél, így nem akadály elmennem különböző boltokba. Ha nem helyi vagy, vagy nincs időd, akkor muszáj futárral egy helyről...
2014. nov. 5. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Pcx.hu elég olcsó.
2014. nov. 5. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:

"akkor muszáj futárral egy helyről..."

Nem muszaj, meg kell nezni az arakat, meg futarral is kijohet olcsobbra par uzletbol, mint mindent egy helyrol.

2014. nov. 5. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, végülis nem kizárt, mert kb. mind ugyanolyan díjjal szállíttat, az iPon meg időnként rátol 3-4 ezer Ft-ot is a többiekhez képest. :D
2014. nov. 6. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:
[link] -on is nézz körül ott ingyenes a kiszállítás. És vannak jó áru cuccok.
2014. nov. 7. 20:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!