Peteraveiro kérdése:
Miért fagy ki random időben a gép? úgy, hogy a hang is beragad
Figyelt kérdés
Üdvözlet!
A gép vagy windows vagy játék alatt ki fagyott. Eddig 3x-or,néztem a bluescreen view-et de nem ad ki kékhalált.
Windows 8.1 a rendszerem
A prime 95 teszt programmal teszteltem a cpu-t is igaz nem sokáig kb 10 percig ment max tesztelő alatt. De semmi fagyás nem történt meg.
A táp Chieftek egy 500w-os lehet a táp a ludas?
Vagy alaplap? Ami asus m5a78l-m lx v2 néztem az alaplapot de nem láttam semmi olyat ami sérült volna rajta
vagy hdd? is lehet
válaszokat előre is köszönöm!
2015. júl. 12. 14:13
1/1 A kérdező kommentje:
És azt sem értem ,hogy a sata kábelt kicseréltem a hdd-n azt írta bekapcsoláskor,hogy ,valami ilyesmit reading error lényegében tehát nem bootolt a rendszer!
A bios nincs el állítva sem ,alapon van minden.
a cpu: AMD FX 4100 B.E.
ram: Crosair XMS3 ddr3 1333mhz
2015. júl. 12. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!