Az alábbi konfiguráció összerakható?
Csak azért kérdem itt mert bluechip-en nem tudtam összerakni és annyira nem értek hozzá. :S
ház: cooler master k350
proci: AMD Athlon II X4 860K
alaplap: Gigabyte F2A88X-D3H
memó: Corsair DDR3 1600MHz 8GB CML8GX3M2A1600C9
gpu: Gigabyte r9 270x 2gb 256bit gddr5
táp: Enermax MaxPro 600W
vinyó: WD 500GB 64MB CACHE SATA-III/600 Caviar Green
A válaszokat előre is köszönöm!
Az enermax 600 wattos tápja sok. A gyártó egyébként kifogástalan választás, de a géped kb a felét fogyasztaná a táp kapacitásának, s a vga-hoz is azt írják, hogy 500 wattos tápú rendszer bőven elég hozzá.
Egy 450-500 wattos tápot nézz hozzá. Enermax, Be Quiet, Deepcool, FSP, Corsair, Sharkoon, Zalman, XFX, ezek mind jó gyártók. Velük nem lőhetsz mellé. A kínálatukban már - márkafüggő megállapítás - van jó táp akár 12-14000ft-tól.
Nem feltétlenül. Én még a 2 darab 120 gigás ssd-met sem tudom kihasználni, pedig még játszok is...
Egyénfüggő. Nem mindenki gyűjtöget filmeket, vagy 200 giga zenét a gépén :)
merevlemezel az a baj hogy lassu 7200rpm es kellene rendszernek, Blue lemez vagy ha mindenkepp fele tarolo helyet akarsz ugyananyiert akkor masik gyartotol nezz ha wd nem arul boltba 500 as Blue t
Tapbol 500 koruli is boven sok kesobbi fejleszteshez is, Enermax ot 'en meg nem venn'ek amugy
270X re figyelj hogy 50ezer koruli aron vedd vagy alatta, mert 60 alatt is van mar 280 ami sokkal jobb vetel tehat olyan arban mar azt vedd (500 as megfelelo tap azt is boven birni fogja, tuningolt cpu es gpu melet is)
az egy dolog hogy neked ugyis laptolod volt es abba is lassu altalaban a lemez, de asztaliba rendszernek ne legyen mar 5400rpm s....
ha kesobbi ssd t tervezel akkor se kimondotan vennek , csak masodik es azutani lemezeket vennem green energiatakarekos 5400rpm esnek
de neked nics is szukseged tarolohelyre igy mide kepp gyorsat kelene, egy hdd t nem nehez beteni akar mashol is veheted megbizhato jo boltban sok garival olcson egy jo tipust de 7200 ast...
na de midegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!