AMD A10 X4 7850K vagy AMD Athlon x4 860k+ Gigabyte R7 250x 2gb ddr5?
Figyelt kérdés
Egy új konfig összeállitásán filozfálgatok és ezek lennének a kiszemeltek. Teljesitménybe melyiket ajánlanátok és miért? a PC további forészei: 2*4GB kingston hyper x 1866mhz vagy 2133mhz ram (majd a procitol függ melyik lessz), 120gb kingston ssd now 300, Gigabyte GA-F2A68HM alaplap. Tárolonak pedig egy Toshiba 1TB 32m sata3 7200as hdd. Felhasználási cél a gépnek: föképpen internetezés. filmezés, és játék. Játékok is csak 1366*768as felbontáson lesznek játszva (ekkora a kijelzö felbontása) ezzel a nemrég összerakott AMD a10 x4 5800k is simáán elboldogult közle full beállitásokon a gta5el is.2015. júl. 11. 10:03
2/3 anonim válasza:
Szerintem az Athlon X860K és a 250X. Azt majd később lecseréled egy 260X-re vagy 270X-re aztán már lesz egy faja géped. De jobb lenne ha a 250X-et meg sem vennéd. Nem éri meg. Gyengus.
3/3 donfetibo válasza:
A teszteknél az Athlon 860K jobbnak bizonyult igaz csak pici értékekkel volt jobb, az alaplap nem nézz ki rosszul szerintem jó lesz, nekem is 860k van egy ASUS A88XM-A alaplappal és GeForce GTX 460 Se vidivel 6giga Kingstoneval és a Battlefield 4 Ultrán simán gyilkolázik vele!!!☺☻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!