Ebből az árból valamennyire hozzáértő ember összerakna egy PC-t?
SSD-t nem tervezek addig amíg nincs fölösleges zsebpénzem :D
Akkor szerintetek baj lenne ha inkább a kicsit drágább házat venném? És mellé a r9 270x-et? Mert ismerősömnek is az van és aztmondta tökéletesen remekel, ezzel nem azt mondom hogy ennél nem lehet többet kihozni egy gépből de nem fog zavarni az a pár fps. Szóval az alaplapról mit gondoltok még?
Én 290et írtam a 270X helyett. Az kb. 65%al erősebb.
Bírom az ilyen kérdezőt aki kérdez, de aztán arra keres megerősítő válaszokat amiket ő kigondolt.
De ha mindenképp azt a házat akarod (gondolom meg se nézted amiket írtam), akkor 220ért vegyél gépet és belefér minden amit írtam 210E-ért. Illetve a Z11 Neo ház modernebb, nagyobb VGA is befér és letisztultabb.
A LED-es ház szép lehet elsőre, aztán később lehet majd idegesíteni fog, pl. este sötétben.
De ha mégegyszer megkérded milyen az az alaplap, amit írtál, akkor előre mondom a választ, SZUPER, vedd azt, amit elsőre kigondoltál, TUTI gép, haverodnak is olyan van rossz nem lehet.
@#10
Például jobb hangkártya, 4 memória slot, jobb VRM+hűtés, aztán több rajta a csatolófelület (pl. hasznos lehet a 4 usb3, az 5.1/7.1 bemenet, PCI a régebbi bővítőkártyákhoz, hangkártyákhoz, esetleg a több SATA port bár azt kevesen használják ki), sőt akár még K-s procit is lehet benne húzni hasonlóan a Z97-es lapokhoz ahogy én tudom.
A házat inkább a Z11-re írtam, hogyha olyat akar, akkor vegye azt, mert egy ház 5-10 évig is gépház lesz, ha elégedett vele.
Az SSD meg az, ami általános használat alatt többet számít, mint pl. a proci (tehát nem játék meg renderelés közben, de a játék is gyorsabban tölt, a videoszerkesztést is megkönnyíti többek közt). Igazából várhat az SSD, talán olcsóbb is lesz karácsony környékére.
Bocs a válaszolótól, nem akartam nyomulós lenni vagy hurrogni, csak azt mondom hogy 200k-ból már nem érdemes spórolni. Meg VGA-t (és a procit) könnyű csereberélni, a többi alkatrészt viszont problémásabb.
Ha kiemelnéd a lényeges különbségeket, jó lenne. Húzni meg kb. már minden lapban lehet a K-s procikat.
Szeretném tudni, miért éri meg arra a lapra közel +10E-t költeni, mondjuk egy jobb VGA vagy proci helyett.
SSD-vel bővíteni a legegyszerűbb. Könnyebb, mint VGA-t eladni meg hozzárakni és újat venni. Az R9 290 2 év múlva is VGA lesz.
Házat meg olyat vesz amilyen tetszik neki, de amiatt nem venném gyengébb hardvert, értem ezt úgy, hogy mondjuk 280X-et 290 helyett.
Viszont 290X-ért meg nem fizetnék ekkora felárat, ami van, akkor inkább a drágább ház ha az tetszik vagy ssd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!