R9 280X Toxic Artifact Mi Lehet a Baj?
Minden játéknál csinálja. Mi lehet a baj? driver csere, rossz hűtés, hibás?
Válaszokat elöre is köszönöm!
Bírom ezeket a fanboyokat.:D
Mert ha Nvidia párti akkor az AMD sz*r ha meg AMD párti akkor meg az Nvidia sz*r.Mind a 2-nek megvan a maga előnye a másikkal szemben.Mert akármelyikkel lehet baj.Nekem van/volt Nvidia és AMD és egyikkel sem volt sose bajom.
Attól még hogy AMD lehet jó.Nvidia is lehet jó.
R9 290X és a GTX980 is jó.
csak ez a kerdes kihozta belolem de nem csak ezert nem ajanlom az AMD t, amd egy bukott gyarto, aminek en se orulok de ellene vannak, nem penzelik rendesen, de lehet a vezetosege issza el a milliardokat, kulso markacimkezo/hutes gyartokat is figyelniuk kelene, illetve tudjak hogy az extrem huzot peldanyokhoz a legjobb darabokat kelene adni, persze igen garizni kell es enyi, de altalaban a gari viszadobja,
leveszed feszt megnorajelet? akkor minek kelet egy extremnhuzotat veni? talan dragabban is joval, a semmiert? mert ugye ez csak ideiglenes megoldasnak jo hogy downtunigolom
masik hogy hutest ha lecsereled gari elvesz nem? de ha ugyis le kel cserelni legolcsobb referencia karinis jo lett voln
sajnos most az AMD van ezen a ponton de az NV is járt itt (most a teljesítményre/fogyasztásra gondolok,és nem azt kívánom hogy az NV legyen itt)én is várom hogy jöjjön a hős Samsung/Microsoft/Apple/Qualcomm aki megveszi őket mert az AMD túl kicsi ahhoz hogy proci és vga fronton is toppon legyen
jövőre látok valamennyi esélyt az AMD-nek az NV-val szemben mert az NV egyszerre ugrik:teljesen új architektúra,csíkszélesség váltás és a HBM2 bevezetése
én remélem hogy ezt a csatát nem a GlobanFoundries miatt fogják elveszíteni,inkább ők is gyárhatnának a TSMC-nél 16nm-t nem kell 14
elnézést kérek a kérdezőtől hogy ezt itt kellett leírnom én itt befejeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!