Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » R9 280X esetében még mindig...

R9 280X esetében még mindig fent áll az Artifact és a többi finom kis "betegség"?

Figyelt kérdés
Szeretnék egyet venni majd, lehet használtan de nem merem pont ezen bajai miatt. Orvosolták már? Ha jól tudom ez VRM hűtés gond miatt jön elő szóval kétséges, de remélem rosszul tudom és valaki megnyugtat!

2014. jún. 11. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Volt pár szerencsétlen ember, aki gyári hibás kártyát vett. A fórumok persze mindig az ilyenektől hangosak, hiszen akinek működik, az nem fog odamenni, és világgá kürtölni, hogy neki minden rendben van.

Nem kell a szériát emiatt hibásnak tekinteni, minden sorozatgyártott termékkel előfordul, és bárki lehet szerencsétlen, és kifoghat egyet. Ha így jársz, kicserélteted, és ennyi.

2014. jún. 11. 17:15
 2/7 A kérdező kommentje:
És ezt garanciálisan kicserélik? Mert sok külföldi oldalon azt olvastam, hogy beküldte cserére, majd visszaadták neki, mert a Benchmark tesztek alatt nem jött elő szinte senkinek sem az Artifact. Így csere nem lehetséges válasszal visszakapták. Nem tudom kis hazánkban ez hogy megy.
2014. jún. 11. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:

3 munkanapon belül bármit visszavihetsz az üzletbe, és a pénzt is visszaadják külön indoklás nélkül. Bizonyos üzletekben ez 1 munkanap.

Ezen felül garancián belül cseréltetheted, ha tudod bizonyítani, hogy hibás.

2014. jún. 11. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg használtan venném, de jár még rá garancia. Viszont garanciában meg benchmarkot lefuttatják ahol ugye nem jön elő a panasz és visszakapom a hibás kártyát :/
2014. jún. 11. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Esetleg HD 7970 Ghz edition-el nem járnék jobban? Ugyan annyiba kerülnek használtan, és arról nem hallok rémhíreket. Teljesítményben kb ugyan ott vannak ha jól tudom.
2014. jún. 11. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy Sapphire R9 280x-em van Vapor-x hűtéssel és semmilyen baja nincsen. Nem is tudtam eddig, hogy előfordulnak ilyen hibák.
2014. jún. 13. 18:26
 7/7 anonim válasza:

R9 280 x e-m van.

Ilyet vettem, elméletileg teljesen hibátlant, de főként open world játékoknál jelentkezett a hiba, el lett küldve gariba.

Másfél hónap után szólta, aztán odaböfögtek, hogy semmi baja nincs a kártyának. Ennyi, semmi egyéb. Most újonnan egy ,,újfajta" artifactolással szenvedek, most nem egy tárgya akad bele az artifact, és nem csak egy adott pontból látszik, hanem konrkétan én vagyok az artifact, és teljesen vakít, még szinte átvezetpknél is, pedig nem is open wörld (cod2 és bo1 )

Kicsit basz az ideg csak megint.

Táp is gyanúba jöhet alaplap iiis winycseszter is konrkétan mindeeeen, oprendszer, stb stb.

De fakom nagyon ki van vele, és csak remélni tudom, hogy esetleg a táp lett szar, furcsa hangokat hallat a gép és gyanus hogy az, nem tudom lehet csak újrakéne dugdosni, most is csak az ideg veri a billentyázetet nem én...

45 ezer rákért nem egy ekkora görcsgócot vár az ember... de egy jó kis ingyen beutaló a pszichiópátriára az tuti,

2017. jún. 16. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!