Mi okozhatja a PC játékokban a színelváltozást, vibráciot?
Miota bioszt frissitettem lépett fel ez a probléma, azota video kártyát is cseréltettem (nem emiatt), de a lényeg, hogy nem változott a dolog.
egy példa: ha a GTA 4-ben gyorsan mozgatom a kamerát jobbra-balra, vagy autoval megyek, akkor mikor elmosodik a kép, sok tárgy piros, zöld lila kék, ilyesmi színű lesz.
aztán ott a fuggőleges csíkozás is a képen, mikor jobbra balra mozgatom a kamerát.
Asus p8h61 alaplap (teljesítményre állítva) , Intel pentium g850, sapphire HD 7770 1GB DDR5, Kingston 4GB DDR3, OCZ SSD, Kingston HDD
Az előző kártya volt overclockolva ez nincs.
ez előtt vga kábellel volt össze kötve a monitor, volt mikor hdmi kábellel is.
most viszont hdmi kábellel van a monitor a gépre kötve, meg nézem mi van ha mást kötök rá, akkor mi lesz. még az is lehet hogy a kábel a rossz!
reménykedem benne hogy a HDMI kábel a rossz. még az xbox 360hoz használtam (ez xbox 360as hdmi kábel)
hát megprobálom vissza tenni a régi biost, az lehetséges?
még azt is hozzá kell tenni, hogy néha elmegy pár USB port működése, pedig áram alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!