Miért van fps lagg a játékokban?
amd phenom ii x2 560 be (ez éppen cserére készül alaplappal együtt, mert 2 magot kevésnek érzem)
HD6850
na szóval miért van az hogy pöccre az összes(!) játékban a 60+ fps utána a 40 körüli fps-t úgy érzem mintha 15-20 fps lenne?
és sok féle vga drivert próbáltam már, nem vírusos a gép
igazából szerintem a winyó a bibi, mert 6-7 éves, és gta4-ben ha feltolom az árnyékot akkor hallom hogy nagyon dolgozik
Ram memótia kevés lehet
minimum 4gb nem ártana
és 5gb összmemória miat pedig 64 bit es windows (ha csak nem ez 2gb os vga mert akor 6gb)
szóval a lényeg 4gb rendszermemória elkél
valószinü lapozófájlt használja sokat játék ezért lagol
Amugy ebböl az x2 böl lehet x4 et csinálni nem? (persze megfelelö alaplappal, és csak ha jók a magok)
amugy elkélne 4 mag ténleg de valami más gond lesz ha memória elég akor lehet téleg nem jó valami merevlemezel
netán bios beálítás
vagy túlmelegedés (igen táp is túl melegedhet és azt ki sem irja gép és az is okozhatja mivel nem rendesen üzemel)
HDD Sentinel el tudod megnézni milyen állapotban van
netán futathatsz memtest et ha 4gb vagy töb ramod van és 64 bit et használsz nem e hibás véletlen és azért
4 giga ramom van, 64bites win7-el.
a letiltott magok nem működnek, alaplap támogatja a feloldását.
winyó 7200 rpm, és 16mb-s a puffere.
"netán futathatsz memtest et ha 4gb vagy töb ramod van és 64 bit et használsz nem e hibás véletlen és azért"
ezt valahogy pontosabban letudod írni? mert nem igazán értem :)
táp az gigabyte superb 460w, még akkor vettem amikor jó volt a giga, megnéztem és pörög benne a venti, szóval nemhiszem hogy az a gond. a többi hardver se melegszik túl
hdd sentinel szerint 100% a kondició és a teljesítmény.
a winyó se melegszik túl, 38 fok fölött meg nem láttam.
bios beállításon meg csak annyit változtattam hogy 1333mhz-ről átállítottam 1600mhz-re a ramokat, mivel 1600mhz-s ramom van. (2x2gb)
Probáld ki hogy 1333 on is fent áll e a probléma ha eddig nem
.
memtest, memória tesztelés, memória diagnosztika tudod windows ban is van ilyen de programot is lelehet tölteni
nincs e neki valami baja
.
hát összeségében amiket leirtál nem kelene jelentkeznie laggnak szóval...
valami jól elbujt hiba lehet
1333mhz-re visszaállítottam a ramot, és nem múlt el a probléma, és durván 5 fps-el kevesebb lett.
a windows memória diagnosztikát lefuttattam, és nem talált hibát :/
amúgy azt veszem észre, hogy hétről hétre lassabban töltenek be a programok rendszerindításkor.
Ilyen hibákat már csak szerviz tud kiszürni
lehet merevlemez elektronika hibás
lehetnek kábel hibák
csatlakozó hibák
alaplapi hibák kondik, chipek
szóval bármi ami haldoklik és ezért egyre lassabb
ha garanciális az nem lenne rosz
ha nem akor szerziv...
(én töbet nemtudok tõröltem kérdést listámról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!