Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook alsó takarólemezén,...

Notebook alsó takarólemezén, csinálhatok plusz furatokat szellőzés fokozása miatt?

Figyelt kérdés
A HDD-nél gondoltam, kiszerelve persze. Vagy a légbeömlés meg van tervezve, és ez bezavarna?
2015. júl. 9. 18:06
 1/5 Neuhauser László ***** válasza:
Elviekben nem szükséges fúrni-faragni, illetve az tuti hogy a garancia ugrik
2015. júl. 11. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Egyből garanciavesztés lenne, a dolog.
2015. júl. 11. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Már nem garanciális.

A tervezés miatt kérdeztem, hogy vajon mennyire van kijátszva,a légáram útja. Ha fúrok, lehet ez megváltozik. Gondolom van egyfajta "huzat" a gépben, a tervezett nyílásokkal?

Durva hasonlat: a kémények huzatfeje.

A takarólemezt azért nem szedném le, mint a desktop-oknál leszedik a burkolatot.

De a furatok logikusnak tűnnek, viszont lehet csak nekem...

2015. júl. 11. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezekben nincs kiszámolva ilyesmi. a gép szélén valahol van egy nyílás, ahol a ventilátor szívja a levegőt, ezzel hűtve a gépben végigfutó hőcsöveket. Viszont ezt a furkálást én átgondolnám a helyedben. Lehet elég lenne egy pucolás, pasztázás, illetve egy gap pad. Meg egy külső hűtő.
2015. júl. 12. 08:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Megcsináltam a pasztázást, tisztítást. A HDD átlag 50 C, ezért gondoltam kicsit növelni a szellőzést.
2015. júl. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!