Vigyem szervizbe a gépet? Vagy mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben gondolom a hőség okozta forróság miatt csak úgy felpörögnek a ventilátorok a videokártyámban és elfeketedik, kikapcsol a képernyő Random.
Van hogy bejelentkezés közben, előtt, után.
MAXIMUM-ra felpörögnek a ventilátorok és 1 hosszút és 2-3 rövidet sípol a gép de nem mindig!
Az északi híd is nagyon forró nem mértem le, de dk 80C fokos Tapintás alapján tippelem.
Van, hogy egyáltalán nem sípol csak fekete képernyőt kapok és kész mintha nem tudna jelet küldeni a vga a monitornak.
Táp - hkc 550w v-power
Vga - r9 290 asus 750W
Cpu - Athlon II x4 645 255W
HDD - WD500AAKX 6.8W
2015. júl. 9. 16:07
11/12 Közveszélyes Kontár válasza:
#9 nem egy szabvanyos gephaz:D de jo tapal es megfeleloen bealitott hutesrendszerel (ha gyarilag nincs bealitva) biztos jo lehet vagy jobb is mint a normalak
12/12 A kérdező kommentje:
Én nem állítottam rajta be semmi. Nem tudom, hogy kell!
Viszont a későbbiekben szeretnék bele egy H110i-t.
Csak azt már nem ebbe a configba, hanem egy inteles-be.
2015. júl. 11. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!