Mit fejlesszek elobb?
CPU-t vagy VGA-t csereljek el0bb?
Most i5 3470s és egy HD7970 van a gepben.
Ha CPU-t fejlesztenek, akkor i7 3770K-ra gondoltam, es par het eltelte utan rogton egy z77-es lapot vennek es tuningolnam is.
Ha VGA-t cserelnek akkor minimum egy R9 290/GTX 970-re gondoltam.
Magan szemelytol vennem a dolgokat, szoval "nem kell" ajanlani itt r9 390-et, ha megfelelo arban van nala ertelem szeruen az ujabbat veszem.
A valszokat elore is koszonom!
Ezt örömmel hallom, és bele se gondoltam abba amit mondtál a Haswellről. :) Köszönöm!
Viszont kaptam híreket arról, hogy lehet kapok egy FHD TV-t, amit egyben monitornak is használni fogok majd, szóval lehet akkor a VGA-ra gyúrok rá inkább.
Egy R9 290/290X vagy GTX 970 akkor tutira kihajtana belőle (még ha nem is 100%-ot, de közelítő értéket)?
Szerintem kihajtja.
De azért nézegess teszteket.
UPDATE: régebben még azt olvastam, hogy a skylake ősz végén jelenik meg, de az intel most az mondja, hogy augusztusban.
Nem értem, itt nagyon nagy a zűrzavar. Tuningolt processzort amúgy sem vennék a helyedben, mivel az i7 eleve felesleges játékra. Habár nem tudom, mire akarod használni a gépet, de a 3xxx-es i5 és mondjuk egy r9 290 nagyon döfi lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!