Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit fejlesszek elobb?

Mit fejlesszek elobb?

Figyelt kérdés

CPU-t vagy VGA-t csereljek el0bb?

Most i5 3470s és egy HD7970 van a gepben.

Ha CPU-t fejlesztenek, akkor i7 3770K-ra gondoltam, es par het eltelte utan rogton egy z77-es lapot vennek es tuningolnam is.

Ha VGA-t cserelnek akkor minimum egy R9 290/GTX 970-re gondoltam.

Magan szemelytol vennem a dolgokat, szoval "nem kell" ajanlani itt r9 390-et, ha megfelelo arban van nala ertelem szeruen az ujabbat veszem.

A valszokat elore is koszonom!

2015. júl. 8. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A processzor teljesen jó én egy gtx 970-et vennék inkább
2015. júl. 9. 11:20
 2/5 A kérdező kommentje:
És esetleg mit gondolsz, a 3470s nem lesz "rövid életű"?
2015. júl. 9. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Ugyan már, azért mert jön a Skylake? Lehet, hogy olyan bukás lesz, minta Broadwell. Lehet, hogy kitörő siker lesz. Neked mindkettő jó. Ha bukás, akkor egy kicsit drágábban ugyan, de hozzájuthatsz jó 3xxx procihoz. Ha siker, akkor sietned kell, de jó néhány hónapig (2-3) szórni fogják a haswellt, mint az utcára a szemetet :) Nem tudom mikor jön meg a skylake, de lehet várni kéne addig. Amúgy meg tök jó konfig, ne hülyéskedj, sok radeon kártya még mindig a radeon 7xxx re épít ☺
2015. júl. 9. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezt örömmel hallom, és bele se gondoltam abba amit mondtál a Haswellről. :) Köszönöm!

Viszont kaptam híreket arról, hogy lehet kapok egy FHD TV-t, amit egyben monitornak is használni fogok majd, szóval lehet akkor a VGA-ra gyúrok rá inkább.

Egy R9 290/290X vagy GTX 970 akkor tutira kihajtana belőle (még ha nem is 100%-ot, de közelítő értéket)?

2015. júl. 9. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kihajtja.

De azért nézegess teszteket.

UPDATE: régebben még azt olvastam, hogy a skylake ősz végén jelenik meg, de az intel most az mondja, hogy augusztusban.

Nem értem, itt nagyon nagy a zűrzavar. Tuningolt processzort amúgy sem vennék a helyedben, mivel az i7 eleve felesleges játékra. Habár nem tudom, mire akarod használni a gépet, de a 3xxx-es i5 és mondjuk egy r9 290 nagyon döfi lenne :)

2015. júl. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!