Mit cseréljek, fejlesszek?
Figyelt kérdés
A gépem jó, minden mai játékot visz 70-80 fps-el! Szóval ezen a téren nem panaszkodom, viszont van úgy hogy egy játéknál (GTA5) elkezd tölteni, dolgozni a Vincseszter ami egy régi 750-es vinyó. És ilyenkor néha néha meg meg akad a játék! Nincs ssd-m se másik vinyóm, se új vinyóm, de szeretném ha lenne egy gyorsabb vincseszterem! Tudtok nekem ajánlani valami gyors vincsesztert sata 3-ast vagy ilyesmit, azt nem tudom most milyen van pontosan de vagy 2 vagy 3 passz.. Vagy ha mindenképp kéne a hdd, akkor tudtok ajánlani 20-25 ezerig max? És ha meg lesz akkor arra rakjam a gémet, a vinyóra meg a rendszert? Mert gondolom az nem kezd majd el 30 perc után kerregni? :D A válaszokat előre is köszönöm!!2015. máj. 22. 16:51
1/9 A kérdező kommentje:
És csak a gta5 esetében jelentkezik a probléma! a játék egyébként 70-80fps között megy 1920 very high-on! És ha nem csinálok meg csak 3 küldetést akkor nem is kezd el a vinyó kerregni (halkan) ha csak gémelek akkor egész nap jó, nem laggol, nem akad meg.
2015. máj. 22. 16:54
2/9 A kérdező kommentje:
Ha már a 10. küldit csinálom meg karaktert váltok akkor tölt a vinyó, de azt is csak 30 percig csinálja de zavaró.. :/
2015. máj. 22. 16:55
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi hdd helyett ssd-t akartam írni : )
2015. máj. 22. 17:14
4/9 anonim válasza:
Leírtad pont a leglényegtelenebb alkatrészt... a többit persze nem...
5/9 A kérdező kommentje:
A tényt írtam, mert tudom mi a baja :) Azért kérek tanácsot ki mit javasol mit vegyek? Jó vinyót gyorsat vagy ssd-t, ennél érthetőbben már nemtok fogalmazni
2015. máj. 22. 17:33
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs :) Nekem komolyan maxon megy, high-nál nagyobb, very high :) a vinyóm sebességével van gond /néha. ennyi. jó kis cucc amit linkeltél, és köszi! De 25 ezrem van rá max :/ jelenleg
2015. máj. 22. 17:53
8/9 anonim válasza:
Akkor még gyűjts hozzá.
120GB-t annyira nem érdemes,ha kapásból rákerül egy 60GB-os játék.
9/9 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Viszont akkor csak a gta lenne rajta, és a winyón meg minden más!
2015. máj. 22. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!