Hogyan járhatok utána, hogy processzor kitud-e hajtani egy vga-t?
Az elég szép elég relatív dolog. Van akinek már az is elég, ha elindul. 64bites memóriabusz ddr3 rammal már meghatározza a sebességét, sajnos.
Alul találsz játék teszteket. 1366x768, közepes grafikával játszható, magas beállításoknál már rezeg a léc. És ez még igen messze van a full hd-tól? :) 1080p, ultra esetén kemény 11fps-t tud. Nyilván nem erre a grafikára való, de azért látható, mit tud a kártya.
Nem érted... Egy szót nem írtam a laptop ramjáról. Azzal valóban nem lesz gond. Nekem ddr2-es ramjaim vannak és full hd-n jászok. :D A vga-n van ddr3, ami lassú. Ezt 64bites memória busszal társítva nagyon alacsony sávszél jut. Ez kevés a full hd-hoz. ddr5-ös vga-k alkalmasak komolyabb játékra, min 128bites busszal.
Ha láttad a tesztet, akkor mi a kérdés? :) 1366x768-ra való a vga.
"a a laptop procija kitudja hajtani a vga-ját, akkor ez a laptop nekem tökéletesen megfelelő"
Ja, tök jó, hogy "kihajtja" a proci a vga-t, de ha akadozik a játék, akkor nem vagy kisegítve.
"és attól hogy full hd a laptop még lejjebb tudom venni a felbontást a játékon :)"
Az lcd kijelzőt nem natív felbontáson használva moslék képminőséget kapsz.
2957U keves lesz a bf4 nek 'es a 840M nek is
i3 as laptopot nezz, ettol viszont jobb nem kell
mivel a laptoptervezok teljesen reszegek manapsag ezert nem lehet olyat mondani hogy ugy tervezik oket hogy "kihajtsak" egymast
azt raknak a laptopba ami epp kezukbe esik, eltanultak a eloreoszerakott gepkeszitoktol, hisz igy tesznek minel nagyobb profitra szert, oket egy csepet sem erdemli a felhasznalo, kereskedelmi vilag, a penz vilaga
sok gari kell egy laptopra az a fontos es hogy 100szor is megnezd mit is veszel es azonos arban valahol nincs e ertelmesebb vetel
de aznutobbi idoben 250-300ezer alatt majdhogynem csak hulladekot gyartanak laptopbol, regen 150ezer volt az alsohatar most emelelkedett az eletszinvonal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!