Lenovo thinkpad w500 nagyon lassan (15 perc ha nem tobb) tolt be kozben lefagyogat es miutan teljesen betolt utana is lefagy (vagyis hat toltodik sokaig). Mi lehet a baj? (Tovabbi info alatta)
Figyelt kérdés
Lenovo thinkpad w500 as laptopom van. Delelottig mondhatni rendesen ment (fl studio 11 lasabban toltott be a szokottnal). Kikapcsoltam a gepet,miutan delutan ujra bekapcsoltam irtozatosan lassan toltott be le fagyott. Nehanyszor ujra inditottam a bekapcsolo gomb meg nyomasaval. 3-4. Alkalommal bezoltott egy hiba kereso program elkezdett futni nagyonsok service es startup hibat eszlelt mikozben meg futatta megakartam nyitni egy masik alkalmazast de csak elkezdett tolteni a gep (az eger toltodik/forog) de sokaig nem csinalt semmit szoval kikapcsoltam2015. febr. 7. 20:08
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg valami vírus került rá valahogy, ami eléggé túlterheli a géped. Próbáld meg letörölni az olyan programokat, amiket nem te telepítettél, és gyanús a neve, ha nincs olyan, akkor a feladatkezelőt nyisd meg, kattints a "Futó folyamatok" menüpontra, és ott keress olyat, amit nem te indítottál el, és nem a rendszer működését segíti, és persze gyanús is, majd jobb katt rá, és tartalmazó mappa megnyitása, ezután állítsd le a folyamatot, és törölj abból a mappából mindent mindent! Hogyha így sem tudod törölni, vagy nincs rajta semmi, akkor a gép újratelepítése célszerű, de előtte még a töredezettség mentesítést is megpróbálhatod, hátha segít.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Csak az a baj hogy elinditani sem tudom mar. De azert hatha.
2015. febr. 8. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!